Thuis winkel
Image default
Huishoudelijk

Broste servies

Mooi, duurzaam en stijlvol servies is ongetwijfeld een van de belangrijkste elementen als het gaat om de inrichting van de woning. Of je het nu met de familie gezellig wilt maken bij het avondeten of bezoekers in stijl wilt ontvangen, dankzij een merk als Broste ben je zeker van servies dat daartoe bijdraagt.

Broste is een merk uit Kopenhagen dat in 1955 werd opgericht en sindsdien talloze interieurmogelijkheden biedt in een typisch Scandinavische woonstijl. Ook het servies van dit merk is enig in zijn soort, en verleent zich perfect om de woonkamer of keuken zoveel gezelliger te maken.

De onmiskenbare kwaliteit van Broste servies

Een van de belangrijkste eigenschappen van Broste is de kwaliteit van het servies. Bij het productieproces wordt altijd zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen – en die worden ook zo min mogelijk aangepast of bewerkt. Hierdoor ben je zeker van servies van kwaliteit dat erg duurzaam is, waardoor je natuurlijk geld kan besparen. Ook geeft dit elk deel van het servies een typische uitstraling, aangezien natuurlijke kleurschakeringen en patronen van het oorspronkelijke materiaal altijd in de kommen, borden en tassen zichtbaar blijven.

Een uitgebreid aanbod aan Broste servies

Een ander voordeel van Broste servies is dat alle verschillende elementen van een standaard servies set aanwezig zijn. Zo kan je natuurlijk borden, tassen en schaaltjes binnen een bepaalde productreeks kiezen (waaronder Nordic Sea en Nordic Sand), maar ook botervlootjes, suikertasjes en nog vele andere soorten servies behoren tot de mogelijkheden. Het gevolg is dat bij het volgende ontbijt of diner thuis de tafel tot in de kleinste details uitgerust en afgewerkt zal zijn – wat samen met familie of vrienden eten natuurlijk zoveel aangenamer maakt.

Een stijlvolle Scandinavische look creëren met Broste servies

Ten slotte is servies van Broste natuurlijk perfect als aanvulling op een Scandinavische woonstijl. Naast het gebruik van hout, lichte en natuurlijke kleuren en opvallende vormen in het interieur van de woning, kan dit servies tellen als kers op de taart van je inrichting. Het unieke design en de natuurlijk kleurschakeringen geven je servieskast of keuken hoe dan ook een extra dimensie.