Thuis winkel
Image default
Gezondheid

manukahoning van manukahoningdokter

Manukahoning van manukahoningdokter

Manuka honing wordt geproduceerd uit het stuifmeel van de Manuka-boom, die inheems is in Australië en Nieuw-Zeeland. De boom heeft een heleboel huidverzorgende voordelen die afkomstig zijn van het stuifmeel dat bijen verzamelen op de honing (meer daarover hieronder).

Manuka honing heeft geweldige geneeskrachtige eigenschappen en kan het beste rechtstreeks uit de container worden geconsumeerd. Gedurende maximaal twee weken adviseren wij dagelijks één tot drie theelepels in te nemen. Je begint de vruchten te plukken na een paar dagen consequent gebruik. Raadpleeg een arts als je een ernstige ziekte of infectie heeft.

Manukahoning van manukahoningdokter

Een natuurlijk voorkomende chemische stof genaamd methylglyoxal (MGO) wordt gevormd in honing. Manuka honing bevat methylglyoxal (MGO), een van nature voorkomende chemische stof die wordt gevormd in de honing van Manuka-nectar. Het MGO-gehalte van honing kan toenemen naarmate het ouder wordt. Manuka honing creëert van nature waterstofperoxide, daarom heeft de hoeveelheid MGO in het product een directe invloed op de effectiviteit en antibacteriële eigenschappen. Honing wordt gemaakt van het stuifmeel van Manuka-bomen, die voorkomen in Australië en Nieuw-Zeeland. De boom heeft tal van huidverzorgende eigenschappen die zijn overgebracht door het stuifmeel dat bijen op de honing verzamelen. Probeer je echte Manuka honing te krijgen? Voor meer informatie kunt je terecht op onze website Manukahoning van manukahoningdokter

Sterke antibiotische, antibacteriële en voedzame eigenschappen zijn aanwezig in Manuka honing. Bovendien dient het medicinale doeleinden, zoals het behandelen van infecties en het verminderen van pijn. Sterke antibiotische, antibacteriële en voedzame eigenschappen zijn aanwezig in Manuka honing. Bovendien heeft het medicinale toepassingen voor de behandeling van infecties, het verlichten van maagklachten, het verbeteren van de spijsvertering, het stimuleren van de immuniteit en het verbeteren van de spijsvertering. Manuka honing heeft geweldige geneeskrachtige eigenschappen en kan het beste rechtstreeks uit de container worden geconsumeerd.