Thuis winkel
Image default
Gezondheid

Hoe kun je donkere vlekken op je rug behandelen?

Hoe kun je donkere vlekken op je rug behandelen?

Iedereen heeft natuurlijk het liefst een egale huid. Helaas heeft bijna niemand dat. Bijna iedereen heeft wel ergens een donker plekje zitten, op het gezicht, op de handen, of op de rug. Om deze plekjes te begrijpen moet je weten waar ze vandaan komen.

Vlekjes zijn vaak onschadelijk

We kennen allemaal wel de verhalen over schadelijke donkere vlekken die de basis van huidkanker kunnen zijn. Hoewel het goed is om daar bij stil te staan, zijn donkere vlekken meestal onschadelijk. Ze ontstaan door blootstelling aan de zon waardoor pigment wordt gecreëerd. Door opeenhoping van pigment ontstaat vervolgens de plekjes. Naast pigment kunnen ook bepaalde middelen of huidaandoeningen zoals eczeem zorgen voor donkere plekken op de huid.

Het behandelen van deze vlekken

De donkere vlekken zijn echter best te behandelen. Laserbehandelingen zijn een bekende vorm, maar ook blekende crèmes bieden uitkomst. Blekende crèmes hebben een tijd een slechte reputatie gehad. Mensen waren bang om het te gebruiken omdat er schadelijke stoffen in de crèmes zouden zitten. Inmiddels is de technologie echter een stuk verder en zijn er natuurlijke, veilige crèmes op de markt.

Een goed voorbeeld is Skinlight

Skinlight is zo’n veilige crème. Deze is gemaakt op natuurlijke basis en bevat geen chemische middelen zoals parfum. De crème wordt in Nederland geproduceerd en is goed bevonden voor de Europese markt. Door de PH neutrale samenstelling is de crème perfect voor mensen met een gevoelige huid. Door tweemaal per dag te smeren kan snel resultaat worden verkregen. Al binnen drie tot vier weken zullen de donkere vlekken oplichten en onzichtbaar worden.

https://www.huidbleken.net/donkere-vlekken-op-je-rug/