Thuis winkel
Image default
Financieel

Wat is een beslaglegging?

Wanneer een debiteur stappen onderneemt om bijvoorbeeld onder een betaling uit te komen of als hij gaat dreigen met een faillissement kan een beslaglegging inzetten. Wanneer je dit wilt gaan doen heb je een advocaat nodig. Van Loon Incasso Advocaten is dan precies wat u nodig hebt. Wanneer je een beslaglegging wilt gaan doen neem je een behoorlijke maatregel om aan je geld te komen. Wanneer je dit doet legt een deurwaarder beslag op je salaris, inboedel of je bankrekening. Dit duurt totdat je de openstaande factuur betaald hebt.

Een goede advocaat

Wanneer je wilt overgaan op een beslaglegging is het van belang dat je een goede, ervaren advocaat aan je zijde hebt. Het is een soort van drukmiddel dat wordt ingezet als je voor de volle 100% overtuigd bent dat de vordering terecht is. Hiervoor is een goede expertise nodig, van een advocaat. Deze advocaat kan dan het beste veel ervaring hebben zodat je weet dat als je die beslissing neemt het ook een terechte is! Je moet dus alleen genoegen nemen met een gespecialiseerde Advocaat. Deze gaat dan de beslaglegging helemaal, stap voor stap voorbereiden en ook nogmaals controleren of er echt wel iets te halen valt. Denkt de advocaat ook dat het geheel terecht is dan kan de beslag legging tot in de puntjes voorbereid worden.

Incasso Advocaten

Van Loon Incasso Advocaten is een incassobureau die je daar perfect bij kunnen helpen. Allereerst gaan ze stappen ondernemen zoals elk incassobureau doet. Het gaat eerst met aanmaningen in de weer en als echt helemaal niks werkt, dan is het inschakelen van de advocaat de stap die gezet kan worden. Incassobureau Van Loon is namelijk ook een Advocatenkantoor en kan daarom prima, met ervaren advocaten beslaglegging regelen. Wil je nou meer weten over een beslaglegging. Bekijk dan eens incassoadvocaten.nl of neem contact met hen op!