Thuis winkel
Image default
Dienstverlening

Collega gaat vertrekken

Mijn collega gaat vertrekken en dat vind ik vreselijk. Ik moet dus afscheid nemen van mijn collega en dat terwijl het mijn favoriet was. Ik werk namelijk bij een bedrijf en daar hebben wij niet veel mensen die daar werken. Je raakt daarom vrij snel gehecht aan de mensen om je heen en dan maakt het natuurlijk ook een stuk lastiger om dat allemaal te kunnen verwerken. Maar om afscheid van mijn collega te nemen heb ik natuurlijk wel een origineel cadeau nodig. Iets waar niet zo snel iemand op kan komen. Daarom ben ik met de rest van de mensen die bij het bedrijf werken gaan zoeken naar het ultieme cadeau afscheid collega. Het enige wat we wisten is dat diegene erg veel van lezen houdt.

 

Googelen op afscheid collega

Om erachter te komen wat nou echt origineel is zijn we gaan Googelen op afscheid collega. Daar vonden we veel leuke dingen die we aan de beste man konden geven en we hoopten dat we het cadeau zouden vinden waar we al die tijd naar op zoek waren. Op een gegeven moment kwamen we uit op Jilster.nl. We wisten in eerste instantie niet wat het bedrijf deed maar na wat onderzoeken konden wij op hun website zelf een tijdschrift maken met alle foto’s en teksten die je zelf wilde. Het leek net of je zelf in een magazine stond! Ideaal voor onze fanatiek lezende collega! We hebben dus meteen contact gezocht en kregen hulp met het maken van het tijdschrift terwijl we ondertussen aan het brainstormen waren wat er allemaal in moest komen te staan.

 

Het uitreiken van het cadeau

We gingen het cadeau aan onze collega geven en hij vond het fantastisch. In het tijdschrift stonden allemaal teksten door ons geschreven met daarbij foto’s van onze momenten samen. Hij vond het helemaal geweldig en vond het nog erger om ons te verlaten. Maar immers kreeg hij een betere baan aangeboden en dan lijkt het ons vrij logisch dat hij daarvoor kiest. We willen Jilster hartelijk bedanken voor het mooie resultaat en raden het cadeau zeker aan!