Smeerkaas

Thuis-winkel

Nier iedereen houdt van een plakje kaas op boterham en er zijn mensen die liever kaas op hun boterham smeren zoals puck spreadcheese. Smeerkaas komt in veel verschillende smaken en er zijn ook veel verschillende merken waarvan eentje puck spreadcheese is.

Een deel van de smeerkaas wordt in Nederland zelf geproduceerd en een deel ervan importeren we uit het buitenland. Door import van smeerkaas hebben we veel meer keuze en dus ook veel meer smaken smeerkaas. Een populaire merk is op het moment puck spreadcheese. We produceren niet zelf puck spreadcheese in Nederland maar we importeren het uit het buitenland.

Je zou het niet raden uit de naam maar puck spreadcheese komt uit het Midden-Oosten en word ook daar geproduceerd. Het komt dus van ver weg helemaal naar onze supermarkten. De import ervan wordt gedaan door groothandel bedrijven dat naar buitenland gaan en het inkopen. In Nederland verkopen de groothandels niet aan de consument maar aan winkels en supermarkten. De winkels en supermarkten verkopen het dan weer aan de consumenten.

Naast de gewone winkels kun je ook nog online puck spreadcheese kopen waardoor je flink wat geld bespaart. Online boodschappen doen is namelijk stukken goedkoper dan in de winkel.