Thuis winkel
Image default
Dienstverlening

Wanneer besteed ik een tegelzet klus uit?

Bij het verbouwen van een kamer of een aantal kamers in uw huis komt het voor dat tegelzetwerk benodigd is. Dit kan voorkomen in verschillende ruimtes. In keukens, maar ook badkamers en wc’s worden vaak tegels gezet. De meeste mensen besteden tegelzetwerk uit door een tegelzetter in te zetten. Tegelzetters zijn vakmensen die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van tegelwerk bij particulieren en bedrijven. Er komt veel kijken bij het nauwkeurig zetten van goed tegelwerk. Uw Tegelzetter is een bedrijf wat specialiseert in het verbinden van professionals met klanten betreft tegelwerk.

Waarom zou ik iemand inhuren voor het zetten van tegels?

Tegelzetten is een vervelend werkje dat ervaring en opleiding vereist om het degelijk te doen. Het is moeilijk om een tegelmuur recht te zetten zonder druipsporen. Een gespecialiseerde tegelzetter weet nauwkeurig tegels kaarsrecht te plaatsen en heeft verstand van welk type mortel goed werkt op welk type muur. Het type mortel kan ook verschillen in verschillende kamers afhangende van waar de kamer voor dient. Zo is vochtbestendige mortel een betere optie in badkamers. De voegen tussen tegels moeten constante diktes hebben voor een verzorgd uiterlijk en eventuele patronen verwerkt in de tegels moeten goed matchen om een rommelige uitstraling te voorkomen.

Waarom zou ik Uw Tegelzetter bellen voor tegelwerk?

Uw Tegelzetter houdt van een open en heldere aanpak. Klanten kunnen hun wensen opsturen met fotos waarna experts de schaal van de tegelklus inschatten. Op basis van de inzending zal een inschatting gemaakt kunnen worden van de kosten en de duur van het tegelwerk. De oude tegels worden netjes weggehaald waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de afhandeling. De experts van Uw Tegelzetter zijn in staat om vrijwel iedere soort tegel te zetten wat uw wens ook mag zijn. Ook is het mogelijk om al gezette tegels een opknapbeurt te geven. Zo kunt u uw tegelwerk nieuw leven inblazen zonder een grote verbouwing te starten.