Thuis winkel
Image default
Bedrijven

Industriële eetkamer inrichten

Ben jij ook een liefhebber van een industriële woonstijl? Dan ben je hier aan het juiste adres! Een eetkamer inrichten kan soms nog wel eens een hele klus zijn, vooral als je dat gaat doen binnen een bepaalde stijl. Hier zijn een paar tips voor het inrichten van de mooiste industriële eetkamer!

 

Tip 1: De tafel

De tafel is natuurlijk het belangrijkste meubel in de eetkamer. Het is dan ook van groot belang dat het zowel efficiënt als mooi is. Denk hierbij aan een mooie, stevige tafel met een houten tafelblad en zwart/grijzen poten. Hoe groot, dik en stevig de tafel word ligt natuurlijk helemaal aan de grootte van de kamer en de flow van het huis.

 

Tip 2: De eetkamerstoelen

Naast de tafel zijn de stoelen ook erg belangrijk. Ideale situatie is om ze zo goed mogelijk met de tafel te kunnen matchen. Hiervoor kan je het beste naar een eetkamerstoel outlet gaan. Daar kunnen ze de beste match vinden óf je kan daar de hele set met tafel kopen.

 

Tip 3: Planten

Planten maken iedere kamer mooier. Vooral in een koele stijl zoals de industriële stijl creëert een plant een mooi contrast. Goede planten om te kiezen die binnen de stijl vallen zijn de monstera, de cactus en de varen. Ze voegen hoogte, warmte en textuur toe aan de ruimte en brengen het tot leven. Zorg er wel voor dat bij het kiezen van je plant je ook in je achterhoofd houdt of de eetkamer ramen heeft. Zo nee is het misschien een slimmer idee om voor een nepplant te gaan.

 

Tip 4: Decoratie

De decoratie van een kamer kan wat kleur en extra personaliteit toevoegen aan het geheel. Denk hierbij aan boeken, een mooi tapijt, kussens voor op de stoelen en kunst voor zowel op de muur als staand. Ga hierin los en maak de ruimte helemaal je eigen. Aan het eind van de dag is het jouw huis en moet je er ook nog goed in kunnen wonen.

https://www.meubeloutletweert.nl/woonmeubelen/eetkamerstoelen/