Thuis winkel
Image default
Bedrijven

Een echte eyecatcher met de schoenen van Shoelia

Als u niet houdt van saaie schoenen zit u goed bij Shoelia. Bij Shoelia vindt u namelijk dé schoenen om uniek mee te zijn en op te vallen. Wij van Shoelia houden niet van saai en basic, wij houden van bijzonder. De schoenen die wij verkopen zijn dan ook gekenmerkt door de vele kleuren, de leuke aparte printjes en de unieke materialen. Hierbij hoort ook dat alle schoenen die wij verkopen van hoge kwaliteit zijn en allemaal stuk voor stuk handgemaakt. Geen enkele schoen is dus hetzelfde maar ze zijn allemaal uniek. Naast het merk Pepe Milan kunt u bij ons ook op maat gemaakte schoenen bestellen. Stel uw schoenen zelf samen en laat deze met uw logo bedrukken. Bij ons vindt u speciale trouwschoenen, pumps, sneakers, suède schoenen, veterschoenen, stoffen schoenen, satijnen schoenen en schoenen van (lak)leer of kurk. Hiernaast geven wij u graag modeadvies, vooral als u bij ons komt voor trouwschoenen. Deze moeten uiteraard perfect bij de rest van uw trouwoutfit passen zodat u er op uw best uit kan zien. Met ons persoonlijke en deskundige advies kiest u uw ideale trouwschoenen. Hiervoor kunt u altijd bij ons een privé-afspraak maken, ook buiten onze openingstijden. Neem vooral uw complete trouwoutfit mee voor het beste advies.

Naast schoenen ook accessoires bij Shoelia

Wij van Shoelia snappen het belang van de juiste accessoires om u nieuwe schoenen zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Bij ons kunt u dus ook terecht voor een breed assortiment aan accessoires om uw outfit helemaal compleet te maken. Denk hierbij aan riemen, overhemden, pochetten, sokken en vlinderdassen. Ook is het natuurlijk belangrijk om uw schoenen goed te onderhouden. Wij bieden dan ook verzorgingsproducten voor uw schoenen zoals beschermende crèmes, sprays en schoenspanners van het merk Marla. Om u te helpen uw schoenen zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden zullen wij u uiteraard adviseren hoe deze producten het beste te gebruiken. 

Activiteiten

Bij Shoelia is klantcontact van groot belang. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke activiteiten en acties voor onze klanten. Meer informatie vindt u op onze site: https://www.shoelia.nl/. Bekijk ook de trouwschoenen van Shoelia.