Thuis winkel
Image default
Bedrijven

De meest uitzonderlijke kledingmerken van dit moment

Als een echte fashion-lover willen we graag altijd de laatste trends weten, maar meer kennis over welke merken nu echt uniek zijn tegenwoordig is ook van harte welkom. Naar aanleiding van een random gedachte over kleding ging ik mij afvragen welke merken van nu echt eruit springen en uniek zijn. Deze gedachte kon ik moeilijk loslaten waardoor ik besloten heb om onderzoek te doen en dit met alle fashion-lovers in Nederland te delen. Ben jij benieuwd welke merken nu echt bijzonder zijn? Lees dan snel verder!

 

My Brand

My brand is een kledingmerk dat in 2009 in Amsterdam is opgericht. Je kunt My Brand vaak herkennen aan de glitters, verfspatten of gedurfde neon-kleuren. My Brand heeft over het algemeen een speelse maar gedurfde uitstraling. My brand heeft als missie om exclusiviteit, luxe en kwaliteit te bieden. Dit zie je ook terug in de kledingstukken. Het materiaal is gemaakt van de fijnste materialen om zo de consument een fijne gebruikerservaring te bieden. My brand wordt ook als High-end merk beschouwd. Dat betekent dat de prijs van My brand producten vaak hoger ligt dan een normaal basic shirt bij de H&M of Zara. My brand heeft erg gevarieerde collecties waardoor er voor ieder wat wils bij zit. My Brand kleding is te verkrijgen via hun eigen winkels met enkel My brand kleding.

 

Daily Paper

Misschien ook wel een bekend merk: Daily Paper. Daily Paper is net als My brand een Amsterdams merk. Daily Paper werd in 2012 door drie jeugdvrienden opgericht. Daily Paper was ontstaan als blog voor de liefde van muziek, kunst, fashion en cultuur die zij deelden. Naarmate de tijd werd hun merk steeds groter en begonnen zij met kledingontwerpen. Deze kleding ontwerpen hebben inspiratie uit de Afrikaanse cultuur. Dit kun je nog terug zien in hun meest recente collecties. Het gebruikt van verschillende soorten prints met bepaalde kleurenthema’s geeft de kleding net dat Afrikaanse tintje uit hun cultuur. Daily Paper is ook een van de snelst groeiende merken in Europa en is zo groot geworden dat Daily Paper inmiddels te verkrijgen is in de Bijenkorf warenhuizen. Daily Paper kun je echter ook in ASPACT stores vinden.

 

https://konceptstore.nl/collections/heren/my-brand