Thuis winkel
Image default
Banen en opleidingen

Kijkje in de gereedschapskist: Wat heeft een slotenmaker bij?

Elke doorgewinterde slotenmaker weet hoe belangrijk het is om de juiste set gereedschappen en apparatuur gereed en beschikbaar te hebben om professionele en hoogwaardige slotenmakersdiensten aan hun klanten te leveren. De meeste van deze slotenmakerhulpmiddelen worden overwegend gebruikt in situaties waarin een klant snelle en effectieve oplossingen voor problemen met woningen, handel en / of auto’s met slot en sleutel nodig heeft. Die kan variëren van noodvergrendeling, dupliceren van autosleutel, nieuwsgierig een autodeur openen, een kapotte deur of contactsleutel verwijderen, een vastgelopen postvak ontgrendelen en nog veel meer problemen die kunnen worden opgelost.

Wij van slotenmaker Rotterdam investeren een aanzienlijke hoeveelheid geld om de juiste set gereedschappen en apparatuur te kopen voor alle verschillende soorten taken die voor zijn of haar klanten moeten worden uitgevoerd. Dat staat natuurlijk nog los van het bezit van de nodige slotenmakervaardigheden en een licentie om slotenmaker services aan klanten te bieden. Professionele slotenmakers gebruiken standaardgereedschappen, waaronder schroevendraaiers, hamers en andere gespecialiseerde apparatuur om uitzonderlijke slotenmakersdiensten aan hun klanten te leveren. Enkele standaard slotenmakerhulpmiddelen zijn beschikbaar op de markt omvatten:

Slotenmaker gereedschappen voor sloten en sleutels – Voor elke vorm van reparatie van een slot, installatie of herhaling service, sleutelsets, pinnen kits, samen met de sloten zelf vormen de gereedschappen om te worden gebruikt voor deze klus. Het exacte type gereedschap of apparatuur dat zal worden gebruikt, zal echter verschillen op basis van de grote verscheidenheid aan sloten die op de markt verkrijgbaar zijn; evenals de slotenmakerbehoeften van de betrokken klant.

Key Extractor – Helaas kunnen sleutels soms afbreken of vastlopen in sluizen en ontstekingen van auto’s. Wanneer een dergelijke slotenmaker zich in een dergelijke situatie bevindt, zal hij een sleuteltrekker gebruiken om de klus te klaren. Hoewel het uitnemen van een toets misschien eenvoudig klinkt, blijft het feit dat alleen een bekwame slotenmaker-technicus deze service kan uitvoeren zonder de sloten of enig deel van uw voertuig te beschadigen.

Lock Picking Tools – Van alle gereedschappen en uitrustingen die een slotenmaker gebruikt. De lock pick set is misschien wel de meest voorkomende slotenmaker-tool die op de markt verkrijgbaar is. De tools voor het vergrendelen van sleutels omvatten sleuteldraaiers, hendelplectra, spansleutels en handmatige picks. Hoewel elk gereedschap in de lock-pick-set als uniek kan worden beschouwd en een specifiek doel dient, is de sleutel-omkeerder zonder twijfel het meest voordelig. De sleutelkeerder is ontworpen met verschillende tanden of dragers en heeft de mogelijkheid om de dragers van een slot aan te passen om het slot te ontgrendelen.

Installatiesjabloon van sloten – dit is ook een andere veelgebruikte slotenmaker-tool die specifiek voor huizen en bedrijven is. Het sjabloongereedschap voor de slotinstallatie helpt bij de installatie van nieuwe sluitmechanismen door giswerk te voorkomen bij het leveren van een slotinstallatiedienst aan klanten.

Boutensnijder – de boutsnijder is een ander veel voorkomend slotenmakergereedschap dat vooral wordt gebruikt voor het snijden van sloten die zijn vastgelopen. Boutensnijders zullen zeker van pas komen als u een hangslot of een ketting moet openen om toegang te krijgen tot uw garagedeuren. Ervaren slotenmaker zal altijd voorzichtig zijn bij het gebruik van een boutensnijder, omdat deze bij onvoorzichtig gebruik ernstige schade kan aanrichten.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam