Thuis winkel
Image default
Aanbiedingen

Een topkwaliteit PET-fles koopt u bij deze specialisten

Als u een nieuw product heeft ontwikkeld, dan komt er een moment dat u nadenkt over de verpakking. Een mooie pot voor een luxe crème, een fles voor vruchtensap of voor een schoonmaakmiddel. Wat u ook zoekt, de kans is groot dat u het kunt vinden bij PET Power. Dit bedrijf maakt flessen en potten in tientallen formaten. Zij werken met verschillende ‘families’ waarbinnen u een keuze kunt maken. Alle flessen en potten hebben uiteraard een deugdelijke sluiting zodat u uw product veilig kunt verpakken, vervoeren en verkopen. De PET-fles of pot wordt grondig ontsmet, ze kunnen dus direct in het productieproces worden ingezet, ook voor levensmiddelen en andere kwetsbare producten.

Welk model is geschikt voor uw product?

Bij deze experts vindt u de kleinste PET-fles, maar ook grote flessen met een inhoud van een liter of meer. Allemaal gemaakt van PET-plastic, dit is gerecycled materiaal. Daardoor levert u een belangrijke bijdrage aan de beperking van de uitstoot van schadelijke stoffen, zoals stikstof en CO2. En het is voor uw marketing ook heel goed als u kunt laten zien aan uw klanten dat het product in een fles of pot is verpakt die is gemaakt op een milieuvriendelijke manier. De Media-fles is hier een goed voorbeeld van, maar ook de andere merken voldoen aan dit criterium.

Vraag uw offerte aan en laat u overtuigen met een sample

U kunt van alle modellen die PET Power in het assortiment heeft een sample aanvragen. Of u nu gaat voor de Sirop-lijn of de Media-fles familie. Als het voorbeeldproduct u aanspreekt dan kan dit volledig worden aangepast aan uw wensen. Uw merknaam, informatie over het product en uiteraard uw logo worden op de Media-fles of PET-fles aangebracht. Voordat de productie wordt gestart ontvangt u een voorbeeld zodat u dit kunt beoordelen op eventuele fouten. Als alles naar wens is kan uw order in productie worden genomen.