Thuis winkel
Image default
Aanbiedingen

3 uitjes voor de zomer

3 uitjes voor de zomer

In de zomer hebben velen van ons vaak vakantie. Het is lekker weer en je hebt tijd om leuke dingen te ondernemen. Het is lastig om te kiezen wat je gaat doen. Er is super veel mogelijk. Bij lekker weer wil je natuurlijk het liefst genieten van het zonnetje. Bij de sombere dagen kan er ook gekozen worden voor binnen activiteiten. Om het kiezen wat makkelijkere te maken, zetten wij drie uitjes voor je op een rijtje. 

 

  1. High wine

Houden jij en je vriendinnen wel van een wijntje op zijn tijd? Kies dan voor een heerlijke high wine.  

Een high wine kan zowel thuis als op locatie worden verzorgt. High wine is vergelijkbaar met een high tea. Bij een high wine wordt de thee vervangen door wijn. Ook zijn bij een high wine vaak hartige hapjes aanwezig, bij een high tea zijn de hapjes vaak wat zoeter. Verwen jezelf met een heerlijke wijntje en geniet van de verschillende  lekkernijen. 

 

  1. Buggy rijden 

Ben jij nou opzoek naar een avontuurlijk uitje? Huur dan een buggy. Ga samen met je vrienden, familie of andere bekenden op avontuur. De buggy’s zijn gemaakt om terrein te rijden. Deze routes bestaan grotendeels uit bospaden, akkerbouwgronden of andere onverharde wegen. Er kan gekozen worden om ruig rond te rijden, maar voor de rustige mensen kan er ook voorzichtig worden gereden. 

 

  1. Varen met een rubberboot 

Wil jij genieten van het mooie weer? Dan is varen de oplossing. De rubberboot brengt je overal heen en je hebt plezier in het water. Strand aan bij één van de restaurantjes voor een lekkere lunch en vaar in de middag weer verder. In Nederland zijn veel wateren om op te varen en de natuur te ontdekken. Een rubberboot is ideaal. De boot hoeft enkel opgepompt te worden en je bent klaar voor vertrek. Twijfel jij om een rubberboot te kopen? Neem dan eens een kijkje op de website van Boottotaal. Zij zijn specialist op alles wat te maken heeft met water en boten. Zo dus ook de rubberboten. 

 

https://www.boottotaal.nl