Thuis winkel
Image default
Woningen

Raambekleding op maat bij House&Home

Raambekleding op maat laten maken

U heeft een nieuw huis of u bent gewoon toe aan een verfrissing van uw interieur en u bent op zoek naar nieuwe raambekleding voor uw woning? Neem dan eens de op maat gemaakte raambekleding van House&Home in overweging, want maatwerk kent veel voordelen. Met maatwerk bent u ervan verzekerd dat de gordijnen, Shutters, Fractions, vouwgordijnen of jaloezieën precies passen bij de maten van uw ramen en kozijnen thuis. Daarnaast heeft House&Home verschillende soorten materialen, kleuren en patronen voor de binnenzonwering. Zo heeft u genoeg keuze aan een unieke uitstraling die volledig past bij uw wooninterieur.

Diverse soorten raambekleding

Er zijn verschillende soorten raambekleding die u op maat kunt laten maken bij House&Home. Zo kunt u bijvoorbeeld uw ramen bekleden met gordijnen op maat. Gordijnen zijn erg populair en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen, patronen en kleuren om de woonruimte voor een intieme sfeer te verduisteren of om juist meer licht binnen te laten. Daarnaast zijn jaloezieën ook een optie die populair is. Jaloezieën staan voor stijlvolle en praktische oplossing voor binnenzonwering in woningen en zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals hout, kunststof en aluminium. Verder worden Shutters ook vaak gekozen als raambekleding. Dit zijn namelijk houten luiken die voor het raam kunnen worden geplaatst. Ze geven een authentieke en stijlvolle look aan de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer, werkruimte of andere ruimte in het huis.

Afspraak maken bij House&Home

Bij House&Home kunt u rekenen op maatwerk, kwaliteit en vakmanschap. Of u nu advies wil over gordijnen, jaloezieën, Shutters of Fractions, in de showroom in Breda kunt u alle mogelijkheden bekijken. Nadat u een keuze hebt kunnen maken, kunt u een afspraak maken om bij u thuis alles te kunnen meten zodat uw gekozen raambekleding op maat gemaakt kan worden en daarna worden geïnstalleerd. Bezoek de website voor meer informatie of om een afspraak te maken.

 

https://house-home.nl/