Thuis winkel
Image default
Woningen

Alles wat je wilt weten over de lampen van Ztahl

Ben jij op zoek naar unieke, handgemaakte lampen die je in jouw woning passen? Ztahl is een een echte expert als het gaat om eigenzinnige en kwalitatief goede lampen. Het is een merk van eigen bodem, dat oer hollandse ontwerpen op de markt brengt. Met hun unieke stijl en handgemaakte lampen, maakt dit bedrijf collecties die hun klanten aanspreekt. Zij nemen hierbij de wensen van de klant tevens in acht. Stel je hebt maar een aansluitpunt in een bepaalde ruimte, dan is een lamp met meerdere lichtbronnen een goede uitkomst. Ztahl hoort bij het merk Dijkos, waarvan de moderne verlichting collectie het bekendst is. Ben jij benieuwd geworden naar deze verlichtingspecialist? Lees dan snel verder!

Ruim aanbod van producten

De lampen van Ztahl worden gemaakt van 100% roestvrij staal, wat ze een stoere look geeft. Daarnaast zijn de lampen onderhoudsvrij, vanwege dit krachtige materiaal. Dit is authentiek voor de ontwerpstijl van deze producten. De designers zorgen er dan ook voor dat elk ontwerp met zorgvuldigheid en precisie wordt neergezet. Het is mogelijk om persoonlijke opties met Ztahl te overleggen. Zij laten lampen met specifieke kleuren en formaten op maat maken, zolang het technisch gezien ook mogelijk is, waardoor de keuzes voor jou eindeloos zijn. Het is belangrijk voor Ztahl dat de producten geheel aan jouw wens voldoen, want niets geeft zoveel voldoening als een tevreden klant!

Eigenzinnig design

Ztahl haalt met name inspiratie uit de meest recente trends op het gebied van interieur. Dit geeft de nieuwe collecties een unieke, bijtijdse uitstraling. Bij het kopen van een lamp van Ztahl hoef je dus niet bang te zijn dat je niet meeloopt met de laatste trends. Elke lamp voegt echt iets waardevols toe aan jouw woning. Het handgemaakt effect van de lampen geven een zeldzaam gevoel af. De ontwerpers van Ztahl voelen zich dan ook verantwoordelijk om dat eigentijdse design in elke model te verwerken, zodat jij altijd de beste ervaringen beleeft!

Bekijk het nu zelf

Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt naar de werkwijze van Ztahl? Bezoek dan een van de verschillende showrooms waar Ztahl lampen worden aangeboden, om zelf de authenticiteit van de lampen te ervaren. Laat je inspireren door de verschillende collecties en modellen, van hanglampen tot wandlampen. Elke lamp heeft ook weer zijn eigen stijl, welke kan verschillen van industrieel tot retro. Er is daadwerkelijk voor ieder wat wils. Tevens staan er medewerkers voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden en advies op maat te geven!