Thuis winkel
Image default
Woning en Tuin

Waarom u een eiken vloer moet aanschaffen!

Onze buurman heeft sinds een paar dagen een eiken vloer op de benedenverdieping in zijn huis. Nadat ik dit gezien heb en er een kwartiertje met hem over gepraat te hebben was ik al overtuigd en pakte ik de auto richting Bax Houthandel om de opties te bekijken en bespreken.

Mijn buurman heeft een gecarboniseerde eiken vloer, dit zorgt ervoor dat de vloer een donkerbruine, bijna kastanjebruine kleur heeft. Door deze donkere kleur heeft het huis een beetje een klassieke uitstraling waardoor er meer sfeer ontstaan in huis, mensen die meer houden van een moderne stijl kunnen kiezen voor een eiken vloer in een lichtere kleur en een egaler patroon.

Een korte toelichting op de eiken vloer

Ik kan mij indenken dat er voor veel mensen op het eerste gezicht geen verschil zichtbaar is tussen een eiken vloer en een vloer van een ander materiaal uit. Hierbij leg ik u even kort uit wat een eiken vloer nou precies voor voordelen heeft ten opzichte van de andere varianten van Bax Houthandel. Een eiken vloer is een parketvloer van eikenhout met een onderlaag van multiplex. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, zo is er voor ieder stijl huishouden wel een goede optie. Bax Houthandel biedt eiken vloeren in twaalf verschillende varianten, ik ga deze niet allemaal stuk voor stuk behandelen in deze blog, om de verschillen te zien zou u eens een bezoek moeten brengen aan de showroom. Wat ik wel kan zeggen is dat er in deze twaalf verschillende soorten veel verschil zit en er voor u waarschijnlijk ook wel iets tussen zit.

Heeft u advies nodig?

Natuurlijk begrijp ik dat u niet na het lezen van dit korte stukje tekst overtuigd bent en een eiken vloer gaat aanschaffen, hiervoor heeft u eerst advies nodig en voorbeelden nodig om een goed beeld te kunnen vormen. Mijn advies is daarom om eens een kijkje te nemen in de showroom van Bax Houthandel om te zien of er voor u ook een parket tussen zit waarvan u enthousiast wordt, tevens kan de adviseur hier alle ins en outs van aan u vertellen.