Thuis winkel
Image default
Vervoer en transport

Groepsvervoer naar Schiphol

Groepsvervoer naar Schiphol

Indien jij een grotere Schipholtaxi nodig hebt, dan is dit geen probleem. Bijvoorbeeld voor een groep, of wellicht voor jouw bagage, het kan via ons geregeld worden. We hebben de beschikking over personenauto’s of taxibussen voor 6 of 8 personen. En deze rijden niet enkel als Schipholtaxi. Ook andere bestemmingen zijn mogelijk. Via deze website kan jij gemakkelijk en snel jouw gewenste taxi invoeren en de prijs bekijken. Heb je nog aanvullende vragen of wensen dan mag je uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Ander vervoer dan een Schipholtaxi

Natuurlijk brengen wij graag en veel mensen naar het grote Amsterdam Schiphol Airport, maar daarbuiten verzorgen wij ook vele taxiritten. Denk hierbij aan uitjes naar bijvoorbeeld de Arena, Ziggo Dome of de Heineken Music Hall. Maar elke uitgaansplek is een mogelijkheid uiteraard. Je hoeft dan zelf niet meer te bedenken hoe je daar aankomt en nog belangrijker hoe je weer veilig thuis komt. Een taxi hierbij is dan een fijne luxe. En via ons is deze nog voordelig te regelen ook.

 

Taxi’s voor elke gelegenheid

Deze taxiritten kunnen tevens voor groepen geregeld worden. En wil je naar De Kuip in Rotterdam of bijvoorbeeld de Gelredome in Arnhem? Ook dan zijn wij jouw taxi met plezier. Er kunnen meer redenen zijn voor vervoer, dan uitjes of reizen via Schiphol. Een taxi, een taxibus of meerdere taxi’s tegelijk kunnen nodig zijn voor bijvoorbeeld een huwelijk of een begrafenis. In dat geval kan je ook vrijblijvend met ons contact opnemen, we zullen jou altijd een scherpe prijs aanbieden. En bovendien kan je er klakkeloos vanuit gaan dat de gevraagde taxi’s op de gewenste tijd en plaats voor jou klaar staan.

 

Heb je speciale taxi wensen?

Soms bestaat de wens om de gevraagde taxi’s in een bepaalde kleur te hebben, bijvoorbeeld zilvergrijs of zwart. We willen dit graag voor jou regelen. Zeker in het geval van een huwelijk of begrafenis kan dit een fijne bijdrage leveren. Bij deze willen wij benadrukken dat onze taxiservice graag met jou meedenkt en daarom is het altijd mogelijk jouw speciale wensen door te geven. Of dit nu voor groepsvervoer is, of voor een luxe Schipholtaxi of zakelijk taxivervoer. We houden van kwaliteit, waarbij een betaalbaar tarief van belang blijft.