Thuis winkel
Image default
Woning en Tuin

Waarom is tegels inclusief legservice voordeliger?

Tegels kopen is niet zo ingewikkeld. Maar als je ze wilt laten leggen, dan wordt het een ander verhaal. Tegelzetters rekenen vaak hoge prijzen voor hun diensten. Daarom is het voordeliger om tegels inclusief leg service te bestellen. In dit artikel gaan we dieper in op deze kwestie en vertellen we waarom het voordeliger is om tegels inclusief legservice te kopen.

Goedkoop tegels kopen en leggen

Wanneer je tegels inclusief leg service bestelt, bespaar je namelijk op de kosten. Dit komt doordat bedrijven die tegels verkopen en leggen vaak stapelkorting toepassen. Zo betaal je bijvoorbeeld minder voor 100 m² dan wanneer je 50 m² bestelt. Bovendien hoef je bij een aantal bedrijven geen BTW te betalen als je kiest voor een all-inclusive pakket. Dat is niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar ook voor je gemoedsrust. Je weet namelijk zeker dat de tegelzetter die door het bedrijf wordt gestuurd, gediplomeerd is en over de juiste ervaring beschikt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over eventuele fouten of problemen met de tegels. Alles wordt netjes opgeleverd volgens jouw wensen.

Als je dus tegels gaat kopen, is het voordeliger om ze inclusief leg service te bestellen. Dit scheelt je niet alleen in de kosten, maar je weet ook zeker dat de tegelzetter gediplomeerd is en over de juiste ervaring beschikt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over eventuele fouten of problemen met de tegels. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste keuze maken uit het aanbod van bedrijven die tegels verkopen en leggen. Zo weet je zeker dat je een goede deal krijgt!

Wat kost tegels inclusief leg service?

De kosten van tegels inclusief legservice zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de grootte en het aantal m² dat je wilt laten betegelen, maar ook aan de soort tegel die je kiest. Gladde tegels zijn vaak goedkoper dan ruwe tegels, omdat ze makkelijker te leggen zijn. Bovendien is het mogelijk om korting te krijgen als je meerdere m² bestelt of als je voor een all-inclusive pakket kiest.