Thuis winkel
Image default
Woning en Tuin

Sunwise-zonwering voor binnen en buiten

Bij Thuis Winkel zijn we groot fan van de zonwering van Sunwise. Maar voordat je zulke zonwering aanschaft, moet je bedenken of je het doek aan de binnen- of buitenkant van je raam wilt hangen. Het goede nieuws is dat een zonwerend doek voor het raam geschikt is voor zowel binnen als buiten. De keuze is helemaal aan jou.

In dit blog lees je waar je op moet letten om de juiste beslissing over je zonwering te maken.

Waarom zou je voor zonwering aan de buitenkant van je raam kiezen?

Het plaatsen van Sunwise-zonwering aan de buitenkant van je raam is het meest effectief. Zo vangt het doek de warmte op voordat deze het glas bereikt. Geen zorgen, het doek zelf lijdt hier niet onder. Met goed onderhoud blijft zelfs de kleur lang mooi. Dankzij de sterke zuignappen blijft het doek bij de meeste weertypes goed zitten. In geval van extreem weer – zoals een storm – is het verstandig het doek naar binnen te halen. En tijdens de herfst en winter kun je het doek het beste opbergen.

Waarom kies je voor zonwering aan de binnenkant van je raam?

Er zijn situaties waarin het niet mogelijk is om zonwering aan de buitenkant van je raam te plaatsen, misschien omdat je moeilijk bij het raam kunt. Gelukkig kun je ook van binnenuit de zon weren. Sunwise-zonwering kan namelijk ook aan de binnenkant van het raam worden bevestigd. Hoewel deze oplossing iets minder effectief is tegen warmte, biedt het toch aanzienlijke verlichting. Zonwering voor het dakraam of een ander moeilijk bereikbaar raam is ideaal aan de binnenkant. Als je de doeken regelmatig wilt verwijderen of ophangen, is binnenmontage bovendien erg praktisch.

Waarom kiezen voor Sunwise-zonwering?

De specialisten van Sunwise weten alles over zonwering. Ze kunnen je vertellen over montage op het raam, de stoffen die de meeste zon tegenhouden en zelfs hoe je je eigen zonnescherm in elkaar zet. Ze produceren hun zonwering in hun eigen fabriek in Enkhuizen, zonder tussenhandel! Dus, wat houdt je nog tegen? Bestel vandaag nog je nieuwe zonwering of neem contact op met de specialisten van Sunwise voor persoonlijk advies.