Thuis winkel
Image default
Woning en Tuin

Interieuradvies op maat in Utrecht

In Utrecht kun je voor interieurontwerp op maat terecht bij Meininger Interieur. Hier hebben ze aandacht voor jouw persoonlijke stijl en realiseren ze de mooiste woninginrichtingen voor jou. Door te luisteren naar jouw wensen en te kijken naar jouw stijl, zorgt Meininger Interieur voor een sfeervolle inrichting die niet alleen bij je woning past, maar vooral bij jou!

Interieuradvies Utrecht voor bedrijven

Niet alleen particulieren kunnen terecht voor interieuradvies in Utrecht. Ook bedrijven zijn van harte welkom om gebruik te maken van de kennis en ervaring die Meininger Interieur in huis heeft. Door hen in te schakelen haal je meer uit je woning of kantoorpand. Een creatief, uniek en stijlvol interieur is niet alleen goed voor de sfeer, maar ook voor de productiviteit van je medewerkers. Het is bewezen effectief om je medewerkers op een plek te laten werken waar zij zich prettig voelen. Daarbij moet er ook rekening worden gehouden met looprichtingen en hoe het licht bijvoorbeeld op de computerschermen valt. Door een prettige omgeving te creëren zullen medewerkers creatiever gaan denken en productiever gaan werken! 

Uniek interieurontwerp

Alle interieurontwerpen worden gedaan door Saskia Meininger. Zij gaat graag aan de slag met alle interieurs. Wanneer je langs gaat voor advies, zul je al snel merken dat betrokkenheid de kern vormt van Meininger Interieur. Saskia kijkt graag samen met jou naar je wensen voor het interieur, zodat het interieur aansluit op jouw karakter, maar ook goed past bij de vorm van het huis. Voor elke woonruimte is er een creatieve oplossing te vinden. Een nieuw interieur kan een nieuwe sfeer geven aan een ruimte en op die manier zorgen voor een positieve energie in huis. Saskia Meininger neemt je graag mee in het gehele proces van ontwerp tot inrichting, zodat je je helemaal thuis zult voelen in je nieuwe interieur. Je nieuwe interieur begint met een gesprek, waarbij jouw persoonlijke wensen en interesses in kaart worden gebracht. Bij het ontwerp krijg je vervolgens advies over materiaal, kleurgebruik en alles wat er verder nog bij de inrichting komt kijken. Benieuwd naar wat Saskia Meininger voor jou kan betekenen? Kijk dan op de website.