Thuis winkel
Image default
Bedrijven

Je huisdierproducten laten thuisbezorgen

De eindejaarsdrukte zoals we die nu meemaken is ongekend. Nog nooit eerder had de Nederlandse infrastructuur het zo moeilijk. PostNL heeft moeite met het versturen van alle pakketjes en er worden steeds meer afhaalpunten in winkels gesloten. De Albert Heijn bijvoorbeeld heeft onlangs aangegeven dat het te druk wordt bij de informatie balie voor het afhalen van pakketjes waardoor ze genoodzaakt zijn de boel te sluiten.

 

Dierenspullen kopen

Dit kan heel vervelend zijn als je spullen voor je dieren hebt gekocht online. Een online dierenwinkel kan er namelijk niet zoveel aan doen als de bezorgers moeite hebben met de levering. Er zijn zelfs bedrijven waar PostNL niet eens meer komt om de pakketjes op te halen vanwege de drukte.

 

Veel dierenwinkels raden dan ook aan om bij een bestelling gelijk voor een hele maand te bestellen. Het kan dan nog steeds voorkomen dat je pakket vertraging heeft, maar je hebt dan wel genoeg om even vooruit te gaan. Iedereen week een nieuwe bestelling plaatsen is gewoon niet handig.

 

Steeds vaker worden er grote bestellingen geplaatst bij de dierenwinkels. Veel mensen zijn terecht bang om de deur uit te gaan en doen daarom liever online bestellingen. Niet alleen wordt er meer voer verkocht voor honden, katten en knaagdieren. Ook producten die gebruikt kunnen worden om er met je hond op uit te gaan worden steeds populairder.

 

Een hondendraagtas of hondenbuggy bijvoorbeeld zijn perfect om een lekkere wandeling met je hond te maken zonder dat je telkens achter je hond aan moet. Ook door de stad is dit handig. Zo blijft je hond alleen bij jou in de buurt en is de kans op besmetting klein. Je hoeft je hond niet meer bij andere honden en hun baasjes vandaan te halen.

 

Hoe lang we met z’n allen nog op deze manier door moeten is niet duidelijk. Het einde lijkt alleen nog niet in zicht dus we moeten nu roeien met de riemen die we hebben. Wees slim bij je online bestellingen en doe dit in bulk zodat je niet constant op de pakketjes zit te wachten.