Thuis winkel
Image default
Woning en Tuin

Boomstamtafels

Ben je op zoek naar een nieuwe eetkamertafel, een tafel om je woonkamer extra schwung te geven of een vergadertafel die inspirerender is dan gemiddeld? Wil je een tafel die net zo uniek is als jij? Dan kom je vanzelf terecht bij de boomstamtafels van Tafels99 uit Zevenaar. Wij leveren boomstamtafels uit voorraad, maar maken ook boomstamtafels op maat.

Wat maakt boomstamtafels uniek?

Boomstamtafels zijn verkrijgbaar in alle vormen en maten, maar ze hebben allemaal iets gemeen: het tafelblad. Dit wordt namelijk vervaardigd uit één enkel stuk eikenhout.

Waar andere tafelproducenten hun tafelblad uit verschillende planken opbouwen, of zelfs geperst hout gebruiken, voor een boomstamtafel bestaat het tafelblad als het ware uit één enkel plakje van de eikenboom. In dit tafelblad zijn de nerven en de noesten nog goed zichtbaar.

Dit geeft je tafel een natuurlijke en rustgevende uitstraling. Bovendien garandeert deze productiewijze dat elke tafel uniek is. Want elke boom is anders. En ook de zichtbare nervenstructuur van twee tafelbladen uit dezelfde boom zijn verschillend.

Boomstamtafels volgens jouw wensen

Elke boomstamtafel is dan wel uniek, maar dat betekent niet dat elke boomstamtafel voor jou de juiste is. Hoewel we in onze webshop een ruime collectie boomstamtafels (uit voorraad leverbaar) tonen wil jij misschien net iets anders.

Je kunt eindeloos blijven zoeken naar de perfecte tafel. Maar je kunt ook gewoon contact met ons opnemen voor een boomstamtafel op maat. Wij produceren al onze meubels in ons eigen meubelatelier in Zevenaar. Onze vaklieden laten zich maar wat graag uitdagen. Dus vertel onze adviseur wat je wilt (afmetingen, vorm, kleur, onderstel, afwerkingen) en wij stellen een offerte op waar je maar al te graag “ja” op zult willen zeggen.