Thuis winkel
Image default
Telefonie

De beste smartphone uit het middensegment

De beste smartphone uit het middensegment

Als u op zoek bent naar een nieuwe smartphone voor het middensegment, staat u voor een enorme keuze. Een groot voordeel van deze telefoons is dat ze goedkoper zijn dan premium modellen, die vaak meer dan 1.000 euro kosten. U kunt meestal een fatsoenlijke mid-range smartphone krijgen voor minder dan 500 euro. Om u te helpen uw perfecte apparaat te vinden in de smartphone jungle, hebben we een lijst samengesteld van de beste tien smartphones uit het middensegment.

Samsung Galaxy A40 – De Samsung allrounder

Als u op zoek bent naar een solide mid-range telefoon die niet duur is, maar toch solide prestaties biedt, zal de Samsung Galaxy A40 u volledig gelukkig maken. Met 5,9 inch ligt de smartphone perfect in de hand. Dankzij het Infinity-U-display vermindert geen enkele vervelende inkeping de grootte van het scherm. De dubbele camera maakt mooie foto’s. Een up-to-date besturingssysteem wordt aangeboden met Android 10. De processor, het RAM en de batterij met snellaadfunctie zorgen voor voldoende aandrijving. Met twee SIM-kaartsleuven kan de Samsung Galaxy A40 zelfs parallel worden gebruikt als een privé- en zakelijke mobiele telefoon. Het geheugen van 64 GB kan worden uitgebreid met maximaal 512 GB.

Google Pixel 3a XL – Sterke prestaties van de internetgigant

Zoals bekend kan Google niet alleen zoekmachines, maar ook smartphones. De Pixel 3a XL scoort vooral met zijn camera. Het maakt niet alleen mooie foto’s bij weinig licht, maar biedt ook variabele scherptediepte en vele effecten waarmee u uw eigen foto’s kunt individualiseren. De onbeperkte online opslag heeft meer dan genoeg ruimte om alle video’s en foto’s op te slaan. En met de Google-telefoon, zult u de eerste zijn die regelmatig updates krijgt. Met 4 GB RAM, een Snapdragon-processor en de nieuwste Android is de eigenaar van deze mid-range smartphone perfect uitgerust.

Lees meer op tevredenconsument

https://tevredenconsument.nl/elektronica/smartphones-tablets-laptops/de-beste-middensegment-smartphone/