Thuis winkel
Image default
Muziek

De band: live muziek op je bruiloft

Wij zijn de coverband die u zoekt voor uw feest! Waarom? Nou dat zullen we u eens uitleggen. Wij zijn betaalbaar, betrouwbaar en maken van elke feest een nog groter feest. We kunnen in een formatie van drie, zes of tien komen, dit ligt helemaal aan uw wensen. U wilt testen of we werkelijk elke hit kennen? Kom maar op gooi maar een nummertje op en hopsa wij zingen het voor u. Bij onze service zit ook een fotoservice, terwijl u en uw gasten de voetjes van de vloer gooien leggen wij deze momenten vast. Zo bent u naast de standaard foto’s ook in bezit van foto’s die iets ontspannener zijn.

Dj

Als band hebben wij veel energie, maar niet oneindig ook wij hebben een pauze nodig. Vaak is het tijdens de pauze van de band een momentje dat het feest iets minder spetterend wordt. Wij zorgen voor een dj zodat dit bij ons niet het geval is. De dj vult met verzoeknummers onze pauze  op. Uw feest blijft dus aan de gang terwijl wij heel even uitrusten, om daarna weer vol gas te komen feesten. Wat is ons genre zit, zit ook in de die van de dj dus geen verzoeknummer is te gek.

Eerst zien dan geloven

U bent nu wel heel benieuwd naar ons kunnen? Scrol dan naar onder en bekijk onze filmpjes. Filmpjes gezien en u wilt ons boeken? Op onze website vindt u een contactformulier waar u een aanvraag kunt indienen. Wij nemen hierna zo snel als mogelijk contact met u op. Heeft u nog vragen over bepaalde muziek of over hoe de invulling van uw bruiloft eruit komt te zien, deze kunt u ook via het contact formulier stellen. We hopen snel van u te horen, zodat we samen een mooie avond kunnen plannen. Geen bruiloft, wel een coverband nodig? Kijk dan eens naar alle mogelijkheden die wij aanbieden.