Thuis winkel
Image default
Mode en Kleding

Birkenstock schoenen – traditionele schoenmakerskunst met comfort

Topkwaliteit “Made in Germany”: De schoenen van het populaire merk Birkenstock overtuigen al eeuwenlang door hun onvergelijkbare draagcomfort, hoge kwaliteit en modieuze uiterlijk. De creaties van het familiebedrijf belichamen een unieke, succesvolle symbiose van beproefde traditie, voortdurende innovatie en modieuze stijl. Met oog voor detail biedt Birkenstock zo een schoenontwerp van een klasse apart. Innovatieve fabricagemethoden en een precieze afwerking dragen altijd bij aan het optimaliseren van de comfortkwaliteiten van Birkenstock-schoenen. Daartoe behoort onder andere het originele Birkenstock comfortvoetbed, dat gebaseerd is op de natuurlijke voetafdruk van de voet in het zand.

Door de jaren heen is Birkenstock trouw gebleven aan zijn bedrijfsfilosofie en garandeert bij elke schoen de hoogste kwaliteit en het beste vakmanschap. Birkenstock schoenen bevorderen de natuurlijke functies van de voeten en dragen bij aan een gezonde en modebewuste levensstijl. Birkenstock schoenen zijn echter niet alleen eersteklas producten, de onderneming besteedt ook aandacht aan milieuvriendelijke productieprocessen en gebruikt alleen geselecteerde, duurzame en hoogwaardige materialen.

Ondanks de uitbreiding en het internationale succes is Birkenstock trouw gebleven aan zijn locatie in Duitsland. Het traditionele bedrijf is actief in tien productievestigingen in Duitsland en blijft consequent “Made in Germany” – van de gesp tot de zool. Hoewel Birkenstock al honderden jaren consequent het principe volgt dat men dicht bij de natuur moet staan, volgt de schoenmode van het merk ook de hedendaagse trends. Daarom maakt Birkenstock altijd gebruik van innovatieve productieprocessen, de modernste technologieën en trendgerichte, creatieve designideeën. Dankzij de ontwikkeling van nieuwe materialen en aantrekkelijke schoenontwerpen voldoet de traditionele fabrikant voortdurend aan de hoge eisen van zijn klanten.