Thuis winkel
Image default
Mode en Kleding

3 manieren om de juiste bh te vinden

3 manieren om de juiste bh te vinden

 

Een nieuwe bh blijft iedere keer weer een uitdaging. Gelukkig wordt het je, met de komst van het internet natuurlijk wel een stuk gemakkelijker gemaakt. Je kunt verschillende filters aanklikken en je krijgt een selectie met bh’s, bikini’s en andere lingerie wat exact voldoet aan de door jou gestelde eisen. De eerste selectie is dus al gedaan. Toch ligt het vaak een stukje complexer dan dat. Je kunt je namelijk voorstellen, dat wanneer je specifieke wensen hebt, dit lastig is te filteren. Stel je wilt weten of een elomi bikini past bij de vorm van jouw borsten, dan zal een zoekfilter dit niet kunnen aangeven. Kortom, het vinden van een bh of bikini is zo makkelijk dus nog niet. Om je te helpen, hebben we hier een 3-tal manieren die jou hierbij kunnen helpen.

 

Online shoppen

 

De gemakkelijkste manier is natuurlijk om online op zoek te gaan naar een geschikte bh. Dit is niet voor iedereen ideaal, maar wanneer je exact weet wat je nodig hebt, dan is het natuurlijk de perfecte manier om snel een nieuwe bh te scoren. Stel je draagt tijdens het sporten altijd een sport bh high support, dan is het natuurlijk ideaal om even snel een nieuwe bij te bestellen, in plaats van dat je naar de winkel moet om dit te moeten regelen. Kortom, online is dus zeker een goede manier, mits je niet teveel verschillende eisen en vooral vragen hebt. Een webwinkel heeft overigens vaak wel een livechat, dus mochten er vragen zijn gedurende het bestelproces, dan kun je altijd nog de chat raadplegen, zodat je kunt kijken of ze je via deze weg eventueel nog kunnen helpen.

 

De fysieke winkel

 

Een fysieke winkel blijft voor veel vrouwen toch de beste manier om een bh uit te zoeken. Je hebt hier een persoonlijke medewerker, die samen met jou exact kan bepalen wat nu voor jou het beste is. Het kan namelijk heel goed zijn, dat de bh die jij graag zou willen dragen helemaal niet verstandig is met jouw vorm en maat. Een voorbeeld is bijvoorbeeld een anita bh zonder beugel. Deze kan voor de één perfect zijn, maar is voor jou misschien wel een absolute no go. Zoals je dus kunt zien, is het afhankelijk van verschillende factoren of het wel of niet iets voor je is. Neem het uitzoeken van een nieuwe bh daarom dus ook wel degelijk serieus, want je borsen moeten nog langer mee dan vandaag.