Thuis winkel
Image default
Gezondheid

Een gezond leven met de producten van Care Delta

Gezond en vitaal blijven willen we allemaal. Wij van Care delta hebben een specialisme. Kort samengevat houden wij drie categorieën aan; horen, zien en meten. In onze shop hebben we alles om u gezond en vitaal te houden.

Veel is te voorkomen

Iedereen kent de term; voorkomen is beter als genezen. En eigenlijk is dat precies de term hoe wij te werk gaan. Het is alleen al vanwege de verkeersveiligheid beter om bij voorbaat uw gehoorapparaat te onderhouden voordat het werking verliest door gebrek aan onderhoud. Hetzelfde geldt met een bril, ook goed zicht hebben is net zoals gehoor belangrijk, en hierin is meer als dat u denkt. Bijvoorbeeld een speciale bril om naar een scherm zoals de tv te kijken wat niet alleen comfort geeft maar ook preventief werkt. Mocht u wankeler zijn komen te staan; wij hebben de goede douchestoel die u beter kunt gaan gebruiken voordat u valt. En mocht u onverhoopt toch komen te vallen, en u zit met een arm of been in het gips, wij hebben de plastic zakken zodat u toch kan douchen zonder dat het gips nat wordt. In onze shop hebben we verschillende thermometers, bloeddrukmeters naast saturatie- en zuurstofmeters. Deze zijn belangrijk om hart en vaatziekten te voorkomen. Maar we hebben ook een Take Care Sleeptracker. Slaap is uiterst belangrijk om gezond en vitaal te blijven. En met de Sleeptracker is de slaap zeer ingenieus en precies te analyseren. Al met al zijn het beproefde producten waar voor in het merendeel een enorme preventieve werking vanuit gaat, en die gezondheidsproblemen voorkomen. Wij leveren met onze specialisme een totaal voor iedereen. Man of vrouw, jong of oud, het maakt niet uit; wij hebben alles in huis voor de preventieve gezondheid.

Onze shop bekijken

Op de website van Care Delta ziet u ons assortiment en de actuele prijzen. Alles wat wij hebben is van goede kwaliteit en vlot te leveren. Ook kunt u het goed zien goed horen en goed meten nog eens rustig teruglezen. En wij kunnen persoonlijk advies geven. Dit door contact op te nemen met de klantenservice.

https://www.caredelta.nl/