Thuis winkel
Image default
Aanbiedingen

Voor elke bijzondere herinnering een kaart

Bij Koningkaart staat het leven vieren centraal. Met hun kaarten hoopt Koningkaart een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de belangrijke momenten in jouw leven. Nu we langzaam weer een klein stapje de “oude richting” op mogen doen, is het tijd om de collecties eens uit te lichten.

De mooiste geboortekaartjes voor jouw kindje

Hoera! Jij bent in verwachting van een kleine. Dat is natuurlijk ontzettend bijzonder. Bij Koningkaart snappen ze maar al te goed hoe dat voelt. Dat gevoel weten ze perfect te vertalen naar hun enorme collectie geboortekaartjes. Zeker weten dat je bij Koningkaart slaagt! Of je nou stijlvol met goud, botanisch met waterverf of super stoer wilt, de collectie heeft het allemaal. Daarnaast houden ze bij Koningkaart de trends nauwkeurig in de gaten. Neem maar eens een kijkje bij de nieuwe geboortekaartjes. Met ontwerpen met illustraties van droogbloemen en zeedieren zijn ze helemaal up-to-date.

Trouwkaarten voor de dag van je leven

Trouwen hoort een van de mooiste momenten uit je leven te zijn. Of je dit nou met een groot gezelschap viert of met een kleine groep naasten. Het belangrijkste is het jawoord en de eeuwige trouw die jullie elkaar beloven. Koningkaart heeft voor elke gelegenheid een kaart. De collectie trouwuitnodigingen heeft verschillende stijlen. Wat dacht je van een stijlvolle trouwkaart met jullie namen gedrukt in goudfolie. Dat geeft pas glans aan de dag! Naast trouwkaarten maken ze complete huisstijlen. Denk aan save-the-date kaarten of menukaarten. Daarnaast is er nu een gloednieuwe collectie wij zijn getrouwd kaarten. Dus ben jij onlangs stiekem in het huwelijksbootje gestapt? Of zijn jullie in klein gezelschap getrouwd? Stuur je hele kennissenkring een getrouwd kaart met eventueel een mooie foto. Zo geef je de ontvanger het gevoel dat hij er toch een beetje bij was.

Verstuur het kerstgevoel met een mooie kerstkaart

Het is het afgelopen jaar meer dan duidelijk geworden dat een “ouderwetse” kaart ontvangen ontzetten leuk en hartverwarmend is. Des te meer reden om deze traditie weer nieuw leven in te blazen. Wat is een betere tijd in het jaar om kaarten te versturen dan Kerst? Koningkaart blijft het hele jaar door nieuwe ontwerpen toevoegen en de oude collectie kerstkaarten is al helemaal klaar voor Kerst 2020 / 2021. Of je nu een zakelijke kerstkaart of een persoonlijke kerstkaart wilt sturen. Er is voor iedere liefhebber iets. Strakke grafische kerstkaarten of dromerige ontwerpen met goudkleurige spetters. En wat dacht je van een kerstkaart met goudfolie. Niets stijlvoller dan Merry Christmas gedrukt met gouden letters. Daarnaast kun je ook je eigen kerstkaart ontwerpen. Pas je kaart aan in onze handige ontwerptool en bestel een drukproef om hem in het echt te bekijken.

https://koningkaart.nl/