Thuis winkel
Image default
Aanbiedingen

Last van overmatig zweten? Met MiraDry zijn zweetplekken voorgoed verleden tijd!

Last van overmatig zweten? Met MiraDry zijn zweetplekken voorgoed verleden tijd!

Natte oksels en zweetplekken in je kleding zijn erg vervelend. Je zelfvertrouwen kan er flink onder te lijden hebben. Voor de meeste mensen volstaat deodorant en regelmatig douchen. Maar wat als zelfs de beste deodorant niet tegen jouw extreme zweten opgewassen blijkt te zijn? Gelukkig is er tegenwoordig een oplossing die jou permanent van jouw probleem afhelpt: MiraDry. Na deze behandeling met geluidsgolven word je niet langer belemmerd in je dagelijkse leven en kun je weer doen en laten zoals je wilt. Klinkt goed, toch?

 

De oorzaken van overmatig zweten

Overmatig transpireren of Hyperhidrosis, zoals overmatig zweten ook wel wordt genoemd, kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het bijvoorbeeld een bijwerking zijn van bepaalde medicijnen. Tevens kun je meer gaan zweten nadat je pittig voedsel hebt gegeten. Ook het gebruik van alcohol of verdovende middelen (of het minderen of stoppen hiermee) werkt zweten in de hand. Overmatig zweten kan bovendien een gevolg zijn van hormonale veranderingen, bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap of de overgang. Bij een angststoornis hebben we het vaak over angstzweet. Tot slot kan het gewoon pech zijn en ben je helaas geboren met overactieve zweetklieren.

 

Wat als deodorant niet werkt?

Het is heel vervelend als deodorant niet voldoende werkt. Je kunt er onzeker door worden en daardoor kun je juist nog meer gaan zweten (angstzweet). Een behandeling met geluidsgolven kan dan de oplossing bieden. Een vervelende okselgeur en grote zweetplekken onder de oksels verdwijnen als sneeuw voor de zon. De geluidsgolven die tijdens de behandeling worden gebruikt schakelen zo’n 70 tot 90 procent van de zweetklieren in de oksel uit. Zo kan je lichaam de hitte nog wel kwijt, maar ontstaan er geen lelijke kringen meer onder je armen. Dit alles zonder een operatie en hersteltijd.

 

Goed om te weten

Omdat de behandeling niet alle zweetklieren in de oksel uitschakelt, zul je nooit 100 procent droog zijn. Het zweten zal echter wel flink verminderen. Wil je graag een behandeling die wel 100 procent droog garantie geeft en waarbij alle zweetklieren worden platgelegd? Kies dan voor een botox behandeling tegen zweten. Ook deze behandeling kun je bij dezelfde kliniek laten uitvoeren. Aan jou de keuze!

 

https://www.clinic63.nl/