Thuis winkel
Image default
Aanbiedingen

Een ervaren importeur en leverancier van SMIPACK machines

Heeft u een bedrijf waarbij het verpakken van producten een essentieel onderdeel is van uw werkzaamheden? Dan is het een goed idee om hier de juiste machines voor aan te schaffen. Met een SMIPACK verpakkingsmachine weet u zeker dat al uw producten snel en efficiënt worden verpakt. Bij een specialist als DEMCA heeft u een uitgebreid assortiment machines om uit te kiezen. Zij zijn een officiële importeur en leverancier van SMIPACK machines. Ze leveren deze machines al vanaf de jaren ’70 en hebben hierdoor veel expertise opgedaan. Daarnaast beschikken ze ook over een ruime voorraad producten voor de machines, zoals krimpfolie.

Voor iedere product een geschikte verpakkingsmachine

Als importeur en leverancier van SMIPACK machines, hebben ze bij DEMCA altijd de juiste verpakkingsmachines voor uw doeleinden. Hierdoor bent u te allen tijde verzekerd van de meest efficiënte methode in uw productielijn. Het verpakken van speelgoed, voedselwaren en andere producten, moet natuurlijk zo kostenefficiënt mogelijk plaatsvinden. Daarom heeft u bij deze specialist de keuze uit verschillende machines. Denkt u hierbij aan een bundelverpakker voor het verpakken van uw producten in transportfolie. Ook hebben ze machines voor een gesloten verpakking waarmee u een display creëert.

Vraag deskundig advies voor uw bedrijf aan

Wanneer u besluit om een SMIPACK machine, zoals een kartonverpakker, bij deze specialist te kopen, ervaar u een uitstekende service. Hun experts zorgen er namelijk voor dat u direct kunt starten met het verpakken van uw producten zonder opstartproblemen. Ook als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden van folieverpakkers of een van de andere machines, kunt bij deze leverancier terecht. Hun medewerkers voorzien u telefonisch, of in hun showroom, van deskundig advies en een plan op maat op basis van uw wensen en behoeften. In hun showroom is het ook mogelijk om verschillende machines te bekijken en leggen ze de werking van de machines aan u uit.

https://demca.nl/