Thuis winkel
Image default
Aanbiedingen

Ajax Alarmsystemen

Ajax Alarmsystemen, heel erg veelzijdig

 

Technologie en gemak dienen de mens

 

Een alarmsysteem kan heel wat lastige situaties voorkomen. Een Ajax alarmsysteem is een handig stuk gereedschap wat niet alleen maar inbraken kan voorkomen. In deze tijd kunnen alarmen worden aangestuurd via de app, gewoon via een tablet of een smartphone. Het is mogelijk om een systeem aan te sluiten op een alarmcentrale maar het is ook een optie om alles in eigen beheer te houden met sensoren, melders en camera’s. Omdat de tijd is aangebroken van de zogenaamde Smarthuizen is het zelfs mogelijk om een systeem de zonneschermen te laten bedienen.

 

Alles wordt Smart

 

Ajax alarmsystemen zijn zeer veelzijdig en kunnen veel hulp bieden in en rondom een woning of pand. Vanuit de centrale hub kunnen via een app meerdere sensoren worden aangesloten en ingesteld. Het handige is bijvoorbeeld dat het volume van een binnen of buiten sirene via de app kan worden ingesteld. Het alarmsysteem is er op berekend dat de stroom zou kunnen uitvallen en functioneert op zijn minst nog tien uur gewoon door. Ieder huis is anders en zo kunnen ook de alarmsystemen van Ajax door ons worden aangepast op de specifieke wensen van de klanten.

 

Infrarood, radar en magneet alarm

 

Ieder mens leeft op zijn eigen manier en zo kan alles ook worden aangepast met het beveiligen van ieders bezit. Er bestaan mensen met huisdieren en dat vereist een kleine aanpassing in de beveiliging. Het is namelijk niet handig als er nog een hond of een kat door de woonkamer loopt en er is een bewegingsalarm ingesteld. Voor mensen met huisdieren bestaan er sensoren die op radar werken zodat het alarm aankan en de dieren gewoon vrij door het huis kunnen blijven bewegen.

 

Paniek- of Dwangalarm

 

Wanneer er iets in huis gebeurt en er ontstaat paniek, dan is het mogelijk om de paniekknop in te drukken zodat de alarmcentrale wordt geïnformeerd en in actie kan komen. En dan is er ook nog de optie van het dwangalarm. Wanneer iemand wordt bedreigd en onder dwang het alarm moet uitschakelen is er het dwangalarm uitgevonden. Hiermee wordt wel het alarm uitgeschakeld maar tegelijkertijd wordt ook de alarmcentrale geïnformeerd zodat er snel kan worden gereageerd. Via de afstandbediening, het keypad of de app is dit te in te stellen.

 

De verschillende detectoren

 

Glasbreukdetectoren, waterdetectoren, Co2-detectoren, infrarood, radar en magneetcontacten zijn de belangrijkste factoren die het alarm in werking laten treden wanneer het contact wordt onderbroken of geactiveerd. Sommige rookmelders in ons assortiment kunnen ook de temperatuur meten wat belangrijke informatie kan geven aan het Ajax alarmsysteem. De ontstane rook van verbrand eten in een pan is toch anders dan de rook van een woonkamer die in brand staat. Het hebben van een alarminstallatie is een aanwinst maar aangesloten zijn op een centraal meldpunt biedt nog meer veiligheid.

 

Een alarmsysteem voor iedereen

 

Of het nu om het beveiligen van een schuur, garage, flat of villa gaat De slimme alarmsystemen van Ajax zorgen ervoor dat iedereen met een gerust hart de deur achter zich dicht kan trekken of kan gaan slapen. De alarmmelders zijn van hoogwaardige materialen gemaakt en kunnen tegen een stootje. Het doordachte beveiligingssysteem is voor iedereen gemakkelijk in de bediening met behulp van het keypad of de app. Het is zeker de moeite waard om alle systemen eens goed te bekijken en neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen. Iedere klant heeft zo zijn of haar eigen wensen en wij helpen graag om het optimale beveiligingssysteem te realiseren.

 

https://draadloos-alarmsysteem.com/