Tijdregistratie: een gedetailleerd overzicht binnen handbereik

Heeft u er ooit over nagedacht om het beheer van uw personeelsregistratie, toegang en gepresenteerde uren uit handen te geven? Immotix Time-Advanced is een tijdregistratie software verkrijgbaar in diverse modules. Immotix Tijdregistratie Software, Orderregistratie, Toegangscontrole, Prikklokken en LED-klokken is verkrijgbaar bij van Bragt Time in Terheijden. Wilt u gemakkelijk inzichtelijke planningen maken en de gewerkte tijd van uw werknemers nooit meer uit het oog verliezen? Een gedetailleerd inzicht in uw volledige tijdregistratieadministratie hebben en dit altijd overzichtelijk binnen handbereik hebben? Kies dan voor Immotix! Registratie is mogelijk via vingerscan, PIN, RFID of via bijvoorbeeld een toegangscontrole. Beveiligingsproducten en software solutions van Van Bragt Time hebben altijd de juiste werking.

Tijdregistratie, beheer, afwezigheden en verwerking van alle gewerkte uren

Kies voor een gebruiksvriendelijke tijdregistratie en registratie van aanwezigheid. Dit gaat u zeker helpen bij uw onderneming. Tijdregistratie is direct input voor de loonverwerking en kan ook helpen bij een exacte kostenplaatsregistratie. Door registratie van de tijd en aanwezigheid van medewerkers houdt de organisatie hier zicht en grip op. Bij afwijkingen kan direct bijgestuurd worden. Dit kan uiteindelijk leiden tot verbetering van bedrijfsprocessen en daarmee tot besparingen op de organisatiekosten. Het VBE TIME-Lite tijdregistratie pakket biedt dé oplossing! Dit is een erg eenvoudig softwarepakket, heeft dezelfde functionaliteit als een prikklok en is verkrijgbaar bij de specialist in Terheijden: van Bragt Time!

Immotix Time-Advanced: tijdregistratie pakket voor uw organisatie

Wilt u een volledig pakket voor uw tijdregistratie voor uw bedrijf? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Immotix Time-Advanced. Dit is de opvolger van Dionis. Het pakket wordt geleverd in modules van 10 tot 1000 medewerkers waardoor Immotix Time-Advanced tijdregistratie meegroeit in een organisatie. Het pakket is een software tijdregistratie cloud oplossing, met eenvoudige functionaliteit. Het meest gebruiksvriendelijke tijdregistratiepakket, is beschikbaar bij van Bragt Time in Terheijden. Het pakket is een betrouwbare oplossing voor beheer van de gewerkte uren en afwezigheden, en dat vanaf iedere gewenste locatie! De specialist helpt uiteraard met de installatie van de software. Daarnaast voorziet van Bragt Time u graag van de juiste instructies.