Reguliere schoonmaak op zijn best door Hofkens

 Al jaren lang is Hofkens HIG  aanwezig in de schoonmaakbranche, inmiddels voeren ze honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit . Dit doen ze voor bedrijven door heel Nederland  en binnen verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfsruimtes. Wij zorgen nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG? Lees het hier!

 

Alle diensten die u maar wilt

Al ruim 57 jaar zijn wij ervaring aan het opdoen binnen de schoonmaarbranche. Ondertussen voeren wij voor honderden bedrijven werkzaamheden uit in vele verschillende branches. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse schoonmaak of periodieke, wij zijn er voor jou. Wij maken voor elk bedijrf een schoonmaakprogramma op maat. Geen omgeving is voor ons te gek. Onze medewerkers pakken alles aan. Deze werken met de beste materialen. Hierdoor krijgen wij zelfs de hardnekkigste vlekken schoon. Hofkens HIG biedt diverse schoonmaak diensten aan, zoals:
• Schoonmaakonderhoud  
• Glasbewassing  
• Rioolservice  
• Gevelreiniging en terreinwerkzaamheden  
• Voedingsindustrie  
• 24/7 riool- en calamiteitenservice  

Bij ons kunt u terecht voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn uw partij voor al uw schoonmaak problemen. De Allesreinigers zijn experts op het gebied van hygiëne en veiligheid. Hofkens HIG zorgt ervoor dat al uw schoonmaakwerk uit handen worden genomen. Wij steken graag voor u de handen uit de mouwen.

Schoonmaakonderhoud uitbesteden?

Wilt u uw schoonmaakonderhoud uitbesteden? Omdat u geen tijd of capaciteit heeft? Heeft u dan al gedacht aan Hofkens HIG? Onze medewerkers snappen dat het hebben van een schone werkomgeving niet alleen fijn is voor uw medewerkers. Maar het is ook belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Onze Allesreinigers gaan zeer zorgvildug te werk om dit te laten slagen. Ze zorgen ervoor dat vieze kantoorruimtes in het verleden horen vanaf het moment dat ze binnen stappen. Wij staan altijd voor u klaar, wat u dan ook wenst. Zo kunt u voor verschillende schoonmaakonderhoud diensten bij ons terecht zoals: vloeronderhoud, trappenhuis schoonmaak, sanitaire dienstverlening en kantoren schoonmaak. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van onze diensten. Bij ons kunt u kiezen om meerdere diensten af te nemen of slecht één. Samen kijken we wat het beste bij u past en waar u behoefte aan heeft. Voor ons is geen schoonmaakklus te veel. heeft u intresse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Partners, certifivaten en goede opleidingen. Wij zijn de beste voor u


Bij Hofkens HIG staan wij voor kwaliteit en veiligheid. Het zijn ook waardes die hoog in het vaandel staan bij onze weknemers. Onze medewerkers zijn goed opgeleid. Zij beschikken darom ook over veel kennis over schoonmaken in diverse omgevingen en bij verschillende bedrijven. Hier staat de hygiëne voorop. De Allesreinigers werken zeer zorgvuldig en zorgen ervoor dat alles weer schoon wordt. Wij beschikken over verschillende certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. Zo kunnen wij altijd de beste kwaliteit garanderen. Tevens is Hofkens HIG de partner van diverse organisaties. Hierbij kunt u denken aan SIEV, Code verantwoordelijk Marktgedrag, Stichting Industriële Reiniging en Vereniging Schoonmaak Research. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Den Bosch of een schoonmaakbedrijf in Tilburg? Hofkens HIG staat 24/7 voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. En wij maken een schoonmaakprogramma die het beste bij u past.   

Wij bieden alles aan wat u wilt en helpen u graag same te kijekn wat er daadwerkelijk werkt voor u. Zo maken wij een plan op maar voor uw bedrijf. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

https://hofkenshig.nl/