Hofkens HIG: als u op zoek bent naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf

Hofkens HIG is al tientallen jaren actief als schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda en Roosendaal. Onze medewerkers werken voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met ons zijn vieze bedrijfspanden verleden tijd. Wij nemen al uw schoonmaaktaken uit handen. Waarom de keuze schoonmaakbedrijf Hofkens HIG? Lees hdit hier.

Schoonmaakonderhoud in Roosendaal of Breda

Bij ons u heeft de keuze uit verschillende schoonmaakonderhoud diensten. Zo kunt u bij Hofkens HIG kiezen uit de volgende diensten: vloeronderhoud, trappenhuis schoonmaak, sanitaire dienstverlening en kantoren schoonmaak. Dit is nog maar een kleine greep uit onze dienstenpakket. Wilt meerdere diensten af te nemen dan kan dit. Maar wilt u slechts één dienst afnemen dan kan dit ook. Gezamelijk zullen we kijken  wat het beste bij uw wensen en behoeftes past. Voor ons is geen schoonmaakklus niet voor ons weggeled. Op zoek naar regueliere schoonmaak in Breda of reguliere schoonmaak in Roosendaal? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Waarom moet u kiezen voor Hofkens HIG? Lees het hier


Met ons bent u verzekerd van een schone werkruimtes. De kernwaardes waar wij voor staan zijn: kwaliteit en veiligheid. Dit is ook terug te zien in onze medewerkers. Want deze beschikken over de nodige kennis in het schoonmaken. Deze kennis hebben ze in de loop der jaren opgebouwd. Wij zorgen ervoor dat alles spik en span. Hofkens HIG beschikt over verschillende certificaten hierdoor weet u zeker dat u krijgt te maken met experts. Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Breda of een schoonmaakbedrijf in Roosendaal? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Neem contact met ons op. Samen kijken we welk schoonmaakprogramma het beste bij u past. Hofkens HIG: voor al uw schoonmaakklussen.

Wij bieden alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak aan. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Roosendaal, maar ook een schoonmaakbedrijf in Breda. Wilt u meer weten over ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

https://hofkenshig.nl/