Thuis winkel
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een van de meest duurzame schoonmaakbedrijven in Limburg

Als bedrijf kunt u vrijwel niet meer om dit begrip heen: duurzaamheid. Duurzaamheid is ook wel het zorgen van evenwicht tussen mens, milieu en de economie. Door te zoeken naar evenwicht, wordt de aarde zo min mogelijk uitgeput en kan deze hopelijk nog vele generaties mee. In vrijwel iedere sector heeft het begrip ‘duurzaamheid’ haar intrede gedaan. Zo ook in de schoonmaaksector. Verschillende schoonmaakbedrijven zoeken ook naar het evenwicht tussen mens, milieu en de economie.

People, planet, profit

People, planet, profit (de 3 P’s) is een bekende term uit de duurzame ontwikkeling. Er wordt aandacht besteed aan de menselijke kant (people), het milieu (planet) en de financiële kant (profit), noodzakelijk voor de continuïteit van een organisatie. Schoonmaakbedrijven in Limburg als Schoonmaakcentrale Roermond richten hun organisatie steeds meer in volgens de 3P’s, om duurzaamheid de ruimte te geven in hun bedrijf. De 3 P’s fungeren als richtlijn voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Organisaties en bedrijven die zich bezighouden met duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn ook steeds vaker op zoek naar dienstverlenende partijen die zich daar ook mee bezighouden. Diverse schoonmaakbedrijven, zo ook in Limburg, zijn dienstverlenende partijen die zich focussen op een duurzame werkwijze.

Laat de reiniging van uw pand aan een expert over

Schoonmaakcentrale Roermond is een van de schoonmaakbedrijven in Limburg die investeert in people door veiligheid op de werkvloer voorop te zetten. Verder zetten zij ergonomische hulpmiddelen in en zorgen zij dat de werkdruk behapbaar blijft voor hun medewerkers. Door zo min mogelijk milieubelastende schoonmaakmiddelen te gebruiken en recyclebare materialen in te zetten, wordt aandacht aan planet besteed. De focus ligt op profit door het opmaken van overzichtelijke en transparante facturen en maatschappelijke betrokkenheid door bijvoorbeeld de sponsoring van lokale verenigingen. Zo ziet u maar dat Schoonmaakcentrale Roermond uw pand professioneel én op duurzame wijze reinigt. Maak daarom gebruik van hun diensten. U vindt de contactgegevens op de website van deze specialist.