Ook op zee eenvoudig transport met de gebruiksvriendelijke transport software

De transport software van Cargo Data Systems voor het zeetransport worden containers of pallets eenvoudig de wereld over gezonden. Het maakt hierbij niet uit of het om FCL of LCL gaat. Dat maakt niet uit. Met Sprinter 2000, het Transport Management Systeem, kunt u het hele traject registreren. De transport software vereenvoudigt uw werkprocessen. Dankzij dit systeem registreert u adresgegevens van de opdrachtgever, meerdere laad- en losadressen, rederij en boot gegevens, havens wereldwijd en uitgebreide goederengegevens als temperatuur en gevaarlijke stoffen. Deze transport software is ideaal wanneer u van al dat papierwerk af wilt en het proces wilt vereenvoudigen.

Naast transport software ook software gericht op luchtvracht

Ook in de lucht kan het Transport Management Systeem gebruikt worden. Ook alle documenten die voor luchtvracht noodzakelijk zijn, zoals facturen, referenties en andere benodigde gegevens, verstuurt en ontvangt u eenvoudig met het Transport Management Systeem van Cargo Data Systems, een partner in Transport Software. De transport software is in maar liefst acht verschillende talen beschikbaar. De transport software voor luchtvracht wordt Sprinter 2000 genoemd en is een werkvriendelijk systeem met diverse mogelijkheden. Maar wat kunt u er nu precies mee? Sprinter 2000 maakt bijvoorbeeld automatisch een tariefberekening, bevestigt CMR’s en ACN- bonnen en douaneaangiftes kunt u zelf op een handige manier specificeren. Oftewel, een handig Transport Management Systeem voor de luchtvracht.

Wat is er allemaal mogelijk met het Transport Management Systeem?

Lijkt de transport software van Cargo Data Systems u wel wat? Maar wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Het Transport Management Systeem maakt het mogelijk om eenvoudig groupage aan te maken en in te plannen, meerdere bezorg- en afhaaladressen aan te maken voor een verzending, gevaarlijkste stoffen en temperatuur zendingen te behandelen en de route te berekenen via Google Maps. Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Zo heeft de transport software een dashboard welke in het openingsscherm direct inzicht geeft in de transporten van de week, verjaardagen, acties, nieuwsberichten en lopende offertes. Het werkt dus tevens als communicatiemiddel! Ideaal, nietwaar?