Thuis winkel
Image default
Woningen

Vloerverwarming aan laten leggen

Je hebt zelf de keuze gemaakt om vloerverwarming aan laten leggen. Natuurlijk is het mogelijk om dit zelf aan te leggen, maar dan ben je hier wel even mee bezig. Als eerste moet er het nodige materiaal en gereedschap gekocht worden.  Dan moet er een plan gemaakt worden waar de vloerverwarming moet komen te liggen. Hiervoor kun je het beste een plattegrond maken om het wat overzichtelijker te krijgen. Het mag duidelijk zijn dat de buizen goed verdeeld moeten worden over de vloer, doe je dit niet dan blijven er stukken vloer over die niet warm worden. 

Schakel de hulp van een erkend bedrijf in 

Waarom zal je alle moeite gaan doen terwijl je op een hele makkelijke manier vloerverwarming kan aan laten leggen. Neem hiervoor contact op met R Floorzz, een bedrijf waar alleen maar professionals werkzaam zijn. Zij weten als geen ander hoe je het beste deze klus aan kan pakken. Het lukt dit bedrijf om vloerverwarming al binnen één dag aan te leggen. Het montageteam zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. 

R Floorzz heeft voor alle vloeren een oplossing. Wat betreft de houten vloeren, daar was het voorheen nooit mogelijk om een vloerverwarming op te leggen. Want in hout is het niet mogelijk om te frezen. Echter is daar een oplossing voor. R Floorzz heeft hiervoor een droogbouw systeem ontworpen. Deze worden op de houten vloer gelegd en in speciaal gefreesde sleuven gelegd. Dit alles wordt netjes afgewerkt door hier een speciaal ontwikkelde gietmassa overheen te gooien waardoor de vloer glad gemaakt wordt. Hierover kan later vloerbedekking of laminaat gelegd worden. 

https://www.rfloorzz.nl/vloerverwarming-laten-leggen/