Thuis winkel
Image default
Woningen

Verhuisdozen

 

Staat er een verhuizing voor de deur? Gefeliciteerd met je nieuwe woning! Nu gaat het dan echt gebeuren, de verhuizing. Er moet een hoop gebeuren en we kunnen ons voorstellen dat je geen idee hebt waar je moet beginnen. Je spullen moeten worden uitgezocht, wat gooi je weg en wat neem je mee naar je nieuwe woning. Dan rest je ook nog de vraag of je zelf gaat verhuizen of dat je de verhuizing laat uitvoeren door een verhuisbedrijf. Wat je plan ook is, jouw verhuizing begint altijd met het inslaan van sterke verhuisdozen! Je kunt in de auto springen en een lading verhuisdozen inslaan bij de bouwmarkt, maar je kunt ook even dit berichtje lezen. Wij maken het kopen van verhuisdozen een stuk eenvoudiger.

 

Online bestellen 

 

Ga je zelf met tientallen dozen door de bouwmarkt slepen, nee toch? Dat dachten wij ook. Daarom bezorgen wij jouw verhuisdozen gewoon bij jou op de stoep. Via de webshop stel je eenvoudig samen wat je nodig hebt voor jouw verhuizing en wij bezorgen het bij jou aan de deur. Voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis! Vind je het lastig om de juiste hoeveelheid dozen te bepalen? Dit hebben wij al voor je gedaan! We bieden jou meerdere formaten verhuispakketten aan. Je kunt kiezen uit een small, medium en large verhuispakket. Helemaal samengesteld voor jouw ideale verhuizing.

 

Niet alleen worden de dozen bij jou aan de deur bezorgd, je bent ook verzekerd van de beste verhuisdozen op de markt. Deze verhuisdozen worden dagelijks gebruikt door vrijwel alle Erkende Verhuizers.

 

https://verhuisdozen.store/