Thuis winkel
Image default
Woningen

Hörmann aluminium voordeuren met bijpassende garagedeur

Is je voordeur aan vervanging toe? Dan is een Hörmann aluminium voordeur met een bijpassende garagedeur een interessante optie om voor te kiezen. In dit artikel vertellen we je over deze twee topproducten die jarenlang meegaan en qua uitstraling naadloos op elkaar aansluiten.

Wat zijn de voordelen van een Hörmann aluminium voordeur?

  • De aluminium voordeuren zijn bijzonder goed geïsoleerd en werken (krimpen en uitzetten) niet. Bij een houten voordeur heb je dat wel, waardoor er in de winter tocht en kou eenvoudig je woning binnen kan komen. Dat is niet bepaald gunstig voor de energierekening die tegenwoordig voor de meeste mensen toch al behoorlijk hoog is.

  • Een aluminium voordeur is onderhoudsvrij. Je hoeft hem niet om de paar jaar te schilderen om hem tegen de weersomstandigheden te beschermen. Zo nu en dan een vochtige doek over het deurblad halen is voldoende om de deur in goede conditie te houden.

  • Aluminium deuren van Hörmann worden geleverd met stevige sloten van hoge kwaliteit, waardoor het niet eenvoudig is om ze open te breken. Dat geeft een veilig gevoel.

  • Je kunt de aluminium voordeuren van Hörmann geheel naar wens samenstellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor verschillende soorten raampatronen, deurklinken en deurposten.

Al met al is een aluminium voordeur van Hörmann een goed alternatief voor een houten voordeur. De investering is dubbel zo hoog als voor een houten voordeur, maar doordat je geen onderhoudskosten hebt, de deur jarenlang mee kan gaan en je tocht en kou buiten de deur houdt is het het geld absoluut waard.

Hörmann sectionale garagedeuren

Hörmann heeft naast aluminium voordeuren een lijn sectionaaldeuren op de markt gebracht. Het mooie is dat Hörmann hierbij heeft nagedacht over het totaalplaatje, waardoor de voordeuren en garagedeuren in dezelfde uitvoeringen leverbaar zijn, zodat de uitstraling naadloos op elkaar aansluit. 

Een sectionale garagedeur oogt bijzonder strak en modern, dat past dus perfect bij de uitstraling van een aluminium voordeur. Verder heeft een sectionaaldeur voor de garage een goede isolatiewaarde zodat het in de garage minder snel tochtig en koud wordt. 

Al met al is het combineren van een Hörmann aluminium voordeur met een Hörmann sectionale garagedeur een prachtige combinatie. Laat je adviseren bij een Hörmann dealer bij jou in de buurt en ontdek de mogelijkheden.