Thuis winkel
Image default
Woning en Tuin

De nieuwste trends op het gebied van woningbeveiliging die u moet weten

Het lijkt erop dat inbrekers steeds slimmer worden. Ze bedenken steeds nieuwe technieken om ongezien en dus zo snel mogelijk uw woning binnen te komen. Om deze criminelen een of twee stappen voor te blijven, wordt er ook meer gebruik gemaakt van nieuwe technieken bij het ontwikkelen van veiligheidssloten. Zo ontstaan er iedere keer weer de nieuwste trends op het gebied van sloten. Wilt u een nieuw slot installeren? Bel dan Slotenmaker Delft!

Keyless entery system

Enkele van de nieuwste trends in sloten zijn slimme sloten, keyless entry systemen, biometrische en elektronische sloten. Slimme sloten zijn via Bluetooth-technologie verbonden met uw smartphone of tablet. Dit betekent dat u uw deuren op afstand kunt ontgrendelen met een simpele tik op uw apparaat. Voor sleutelloze toegangssystemen is alleen een code nodig om binnen te komen, wat veiliger is dan ooit tevoren. Biometrische en elektronische sloten maken gebruik van vingerafdrukscanning of gezichtsherkenningstechnologie voor extra beveiliging

Deurbel met camera

Een andere trend zijn verbonden deurbellen waarmee gebruikers kunnen zien wie er voor de deur staat zonder deze te hoeven openen. Je kunt zelfs met ze communiceren via een app of videocamera. Aangesloten deurbellen gaan vaak gepaard met een slim slot, zodat u de deur kunt openen zonder dat u er fysiek bij hoeft te zijn

Tot slot worden beveiligingscamera’s toegankelijker en betaalbaarder dan ooit tevoren. Camera’s worden nu zowel binnen als buiten het huis gebruikt, waardoor huiseigenaren meer controle hebben over hun beveiligingssysteem. Sommige nieuwere modellen zijn zelfs uitgerust met bewegingsdetectie, waardoor gebruikers real-time meldingen ontvangen wanneer een indringer op hun terrein wordt gedetecteerd .

Dit zijn slechts enkele van de nieuwste trends in huisbeveiliging die u moet kennen. Investeren in een van deze technologieën zal helpen uw huis te beveiligen tegen inbrekers en u gemoedsrust geven in de wetenschap dat uw bezittingen en familieleden veilig en wel zijn.