Thuis winkel
Image default
Verbouwen

Bouwkundige keuring voor lage kosten

Een bouwkundig inspecteur is belangrijk om in te schakelen als u uw (potentiële) woning bouwkundig wilt laten keuren. Uw woning wordt in dit geval volledig van top tot teen bekeken op achterstallig onderhoud en gebreken. Achteraf wordt hier een rapport van samengesteld en ziet u wat er aangepakt dient te worden en wat dit kan kosten. Bouw Techno Keuring Nederland voert bouwkundige inspecties uit en geeft u bouwkundig advies op maat. Of u nu een woning wilt kopen of verkopen, zij weten precies wat u te wachten staat en wat u het beste kunt doen om uw proces zo makkelijk mogelijk te doorlopen.

Waarom een bouwkundige keuring?

U vraagt zich misschien af: is dat écht nodig, een bouwkundige keuring? Het is niet noodzakelijk, maar zeker wel een aanrader. U wilt immers niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Bouw Techno Keuring Nederland geeft u graag passend bouwkundig advies wat u het beste kan doen. Ook kunnen zij u vertellen wat een bouwkundige keuring bij hen zal kosten en hoe ze deze uitvoeren. Het is verstandig om een bouwkundige keuring uit te laten voeren als u een woning wilt kopen. Als het blijkt dat er veel gebreken zijn, dan draait de verkoper hiervoor op. Heeft u echter de woning al gekocht? Dan bent u de eigenaar en loopt u eigenlijk achter de feiten aan. Een bouwkundige keuring mag dan wel wat kosten, maar als het blijkt dat de woning die u op het oog heeft, niet deugt, dan is dat het natuurlijk helemaal waard.

Laat uw huis volledig keuren

Wilt u wel graag de zekerheid van een goede woning als u deze koopt? Laat dan uw bouwkundige keuring uitvoeren door deze expert en profiteer van de beste kosten. Ook voor bouwkundig advies en inspectievragen kunt u altijd bij hen terecht. Al jarenlang weten zij wat ze moeten doen als het aankomt op de bouwkundige staat van een woning. Neem contact met hen op via de contactgegevens op de website.