Ervaar het gemak als u voor de specialist binnen VoIP aanbieders gaat

Op zoek naar een nieuwe provider op het vlak van zakelijk telefoongebruik? Natuurlijk kiest u dan het liefst voor een provider die vele voordelen met zich meebrengt. Lilytel is een vakkundige provider van VoIP verbindingen. U bespaart vele kosten van zakelijk belverkeer een abonnementskosten. U heeft namelijk alleen vaste maandlasten, gebaseerd op de gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers die werkzaam zijn binnen uw organisatie. Daarnaast zijn uw medewerkers beter bereikbaar en kunnen uw medewerkers, indien gewenst, eenvoudig verhuizen van werkplek. Dit omdat de telefoontoestellen niet aan een centrale verbonden zijn en hierdoor niet werkplekafhankelijk meer zijn. Twijfel niet langer meer en ga voor de expert binnen de VoIP aanbieders!

Hosted telefonie geeft door VoIP aanbieders de gelegenheid om uw bereikbaarheid te verbeteren

Bent u al bekend met VoIP? Dit goedkope alternatief voor telefoneren wordt steeds bekender en groeit al op de vaste als mobiele markt. U kunt met een vaste VoIP telefooncentrale overzichtelijker werken én u bespaart ook nog eens kosten. Uw medewerkers werken voortaan met één soort netwerk; vast of mobiel. U kunt namelijk eenvoudig doorschakelen van vast naar mobiel en andersom. Wilt u van deze voordelen profiteren en een besparing doen van zo’n 40% tot 70% op uw huidige kosten voor zakelijk bellen? Een intelligent IP-netwerk ervaren dat op meerdere datacenters met uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen wordt gehost? Kies op het gebied van VoIP aanbieders dan voor Lilytel. 

Een specialist binnen de VoIP aanbieders: innovatief en betrouwbaar

“Afspraak is afspraak” is een belangrijke regel als het gaat om telefoneren en providers. U spreekt samen een abonnement af en hier mag niet zomaar van worden afgeweken. Kies voor een pionier op het vlak van Hosted VoIP!De afgesproken faciliteiten zijn op het juiste tijdstip beschikbaar, wat voor u de nodige duidelijkheid schept. Bij lang niet alle VoIP aanbieders heeft u één aanspreekpunt. Bij Lilytel wel. Uw vragen, wijzigingen en/of problemen worden snel verwerkt door een vaste accountmanager. U staat niet minutenlang in de wacht of wordt van het kastje naar de muur gestuurd, maar u krijgt direct iemand aan de telefoon. Door deze korte communicatielijnen heeft u de garantie dat uw vragen direct worden beantwoord en aanpassingen worden doorgevoerd.