Regel uw scheiding in stappen met de mediator uit Amsterdam

Door een onafhankelijk persoon in te schakelen voor uw scheiding, zorgt u voor meer duidelijkheid en minder emoties die de boventoon voeren tijdens dit moeilijke proces. Door een mediator uit Amsterdam in te schakelen, bent u samen in staat om duidelijke afspraken te maken. Bij Resolve wordt uw scheiding stap voor stap geregeld. Allereerst wordt geïnventariseerd wat er geregeld moet worden. Denk aan de (huidige) woonsituatie, omgangsregeling et cetera. Daarna worden oplossingen gezocht en wordt alles met een stappenplan geregeld. Vervolgens wordt een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan opgesteld waarna de juridische vraagstukken worden ingediend bij de rechtbank. Zo is uw echtscheiding, tot en met de inschrijving van de burgerlijke stand, afgehandeld.

In goed overleg uit elkaar? Kies voor een mediator uit Amsterdam!

Er komen vaak veel vragen op u af als u besloten heeft om te gaan scheiden. Dat is logisch: bijna niemand is goed voorbereid op het proces van een scheiding. Natuurlijk wilt u dat alles tot in de puntjes wordt geregeld zodat u in goed overleg uit elkaar kunt. Toch kunnen er conflicten ontstaan waar u niet uitkomt zonder een mediator uit Amsterdam. Bij Resolve wordt uw scheiding van A tot Z geregeld waarbij maatwerk de standaard is. Samen met u worden er concrete afspraken gemaakt en vastgelegd. Op die manier wordt er met hulp van een mediator uit Amsterdam een sterke basis gelegd voor de toekomst.

Waarom kiezen voor een mediator uit Amsterdam?

Geen enkele scheiding is hetzelfde. U gaat door een achtbaan van emoties en er kunnen miscommunicaties ontstaan tussen u en uw ex-partner. Daarom is het belangrijk dat de scheiding goed wordt geregeld. Het is verstandig om samen om de tafel te gaan met een mediator uit Amsterdam. Maar waarom dan? Bij Resolve heeft men kennis van zaken. Er worden onderling concrete en goede afspraken gemaakt. Hierdoor ontstaat doorgaans veel rust en duidelijkheid. Bovendien kunnen u en uw (ex-)partner problemen en meningsverschillen bespreken en uit de wereld helpen. Laat uw scheidingsbemiddeling door Resolve uitvoeren voor een goede omgang in de toekomst.