Mediator in de omgeving van Oosterhout helpt u met het maken van afspraken

Hebben u en uw partner samen besloten om te gaan scheiden? Dat is uiteraard een moeilijke keuze en in deze periode komt er veel op u en uw partner af. Er moeten veel afspraken worden gemaakt. Bij het maken van deze afspraken krijgt u te maken met veel emoties, wat de gesprekken met uw toekomstige ex-partner niet gemakkelijker maakt. Daarom krijgt u van Zenon Scheidingsdesk, de gespecialiseerde mediator uit de omgeving Oosterhout, een steuntje in de rug. Samen met u worden alle zaken waarover afspraken gemaakt moeten worden op een rijtje gezet. Ook worden de consequenties van de gemaakte afspraken bekeken. Zo kunnen er op een goede manier afspraken worden gemaakt.

De mediator in de omgeving Oosterhout helpt u door de moeilijke tijd

Wanneer u en uw partner besluiten om te gaan scheiden, breekt er een moeilijke tijd aan. In deze moeilijke tijd moet u beslissingen maken over belangrijke zaken. Wanneer u kinderen heeft, maakt u met uw toekomstige ex-partner afspraken over bijvoorbeeld een omgangsregeling. Zenon Scheidingsdesk heeft jarenlange ervaring in het bemiddelen bij echtscheidingen, waardoor u kunt vertrouwen op voldoende hulp en ondersteuning in deze moeilijke tijd. Ook wordt er helderheid gebracht in de keuzes die u moet maken en de mogelijke oplossingen die er hierbij zijn. Het kan in alle emoties namelijk soms moeilijk zijn om tot een goede oplossing te komen. De mediator uit de regio Oosterhout doet dit met de grootst mogelijk zorg en discretie.

Verschillende soorten begeleiding van de mediator bij scheidingen in de omgeving van Oosterhout

U schakelt een mediator in de omgeving van Oosterhout in voor het maken van goede afspraken met uw toekomstige ex-partner. In het afhandelen van scheidingen is deze mediator een specialist. Lukt het niet om in gesprek te gaan met uw toekomstige ex-partner? Dan is coaching van Zenon Scheidingsdesk wellicht een betere optie. Ook worden uw kinderen op een goede manier begeleid tijdens het scheidingsproces. Want ook voor uw kinderen is het een ingrijpende gebeurtenis als u en uw toekomstige ex-partner gaan scheiden. De mediator in de regio Oosterhout helpt u ook bij het opstellen van een alimentatieberekening en een ouderschapsplan, zodat alle afspraken zorgvuldig worden vastgelegd.