Hoe werkt online scheiden eigenlijk?

Scheiden van uw partner? Dat is een lastige en verdrietige periode. Helaas moet er in deze periode ook veel worden geregeld. Het is prettig dat u dan wat hulp krijgt bij de afwikkeling van uw echtscheiding. Bij Gratisscheiden.nl kunt u uw scheiding online aanvragen. Online scheiden is niet alleen handig, het zorgt er ook nog eens voor dat alles snel en goed wordt geregeld. Maar hoe werkt online scheiden precies? U vult online het aanvraagformulier in. Daarna stuurt u alle benodigde informatie op. Op basis daarvan stelt de specialist alle benodigde scheidingsdocumenten op. Tot slot wordt het verzoek ingediend bij de rechtbank.

Gratis scheiding online aanvragen: komt u in aanmerking?

Scheiden kost vaak geld. De kosten hiervan worden regelmatig onderschat. Mensen willen scheiden, maar blijken hier niet genoeg geld voor te hebben. Gratis online scheiden is dan voor u een goede optie. Maar u moet wel in aanmerking komen voor deze gratis scheiding, die u online kunt aanvragen. U komt in aanmerking wanneer u zich in één van de twee volgende situaties bevindt: uw individuele jaarinkomen is gelijk aan of lager dan €26000 (zonder kinderen) of €37.300 (met minderjarige kinderen) of uw individuele vermogen is lager dan €12.499 na de echtscheiding. Een scheiding online aanvragen is dan bij Gratis Scheiden helemaal gratis. De specialist handelt uw echtscheiding af zonder dat u hoeft te betalen. U betaalt alleen griffierecht.

Scheiding online aanvragen persoonlijk en begripvol bij de specialist

Online uw scheiding aanvragen kan bij Gratis Scheiden. Dit is de online specialist in het regelen van uw scheiding die persoonlijk en discreet omgaat met al uw informatie. Hier vult u online (via een beveiligde omgeving) uw gegevens in, waarna de specialist de benodigde scheidingsdocumenten opstelt en een verzoek indient bij de rechtbank. Online scheiden is eenvoudig en snel, en dus zeer geschikt in een tijd waarin u al genoeg aan uw hoofd heeft. Daarnaast werkt de specialist op betrouwbare wijze en hecht de specialist groot belang aan persoonlijk contact. Hoewel u misschien verwacht dat een scheiding online aanvragen onpersoonlijk is, is dat dus niet het geval. U ontvangt goede begeleiding, altijd op een begripvolle en prettige manier.