Door het volgen van een interieuropleiding op het MBO leer je de mooiste interieurs samenstellen

Hoe gebruik je een ruimte optimaal? Waar komen meubels als stoelen, banken en tafels? Heb jij al meteen een idee hierover? En welke stoffen passen mooi bij elkaar én bij de klant? Dat zijn vragen die je leert beantwoorden tijdens een interieur opleiding op het MBO bij Linnartz. In een deel- of voltijdopleiding leer je alle kneepjes van het vak interieurontwerper. Zo heb je in het tempo dat jou uitkomt je diploma op zak. Wist je dat ze bij Linnartz Opleidingengroep ook andere opleidingen aanbieden op zowel HBO of MBO niveau? Zo volg je bij dit gespecialiseerd opleidingscentrum ook een deel- of voltijd hotel management opleiding op het HBO.

Leren hoe jij dat wilt met een hotel management opleiding op het HBO   

Wilde jij altijd al hotelmanager worden en ben je klaar met je havo of vwo? Dit is je kans! Kom naar de opleiding. Of ben je jouw huidige werk beu en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Kies dan voor de hotel management opleiding op HBO van Linnartz. Bij dit gespecialiseerde opleidingscentrum deel jij je opleiding precies in zoals jij dat wilt. Ga je liever ’s avonds naar school om overdag te werken? Leer je liever voltijd of deeltijd? Het kan allemaal als je kiest voor de HBO hotelmanagement opleiding bij Linnartz. Je kunt hier ook terecht voor allerlei andere opleidingen. Denk aan een interieur opleiding op het MBO. 

Volg overdag of ’s avonds een interieur opleiding op het MBO

Heb je een dayjob en wil je hiernaast jezelf nóg verder ontwikkelen? Eindelijk die richting op die je nooit verwachtte maar die helemaal bij je past? Heb je het juist in de avond druk en zoek je een interieur opleiding op het MBO die je overdag kunt volgen? Bij Linnartz Opleidingengroep ben je dan aan het juiste adres. Je deelt je opleiding precies in zoals jij dat zelf wilt. Hiermee bieden wij optimale flexibiliteit en haal je op je eigen tempo je diploma. Toch nog aan het oriënteren? Neem dan eens een kijkje bij de andere MBO en HBO opleidingen van dit gespecialiseerde opleidingscentrum. Je vindt hier onder andere een hotel management opleiding op het HBO. Zo kun jij hotelmanager worden!