Thuis winkel
Image default
Management

Small business ideas with low investment

 

Ideeën voor kleine ondernemingen voor kleine investeringen

1. De organisator van een speciaal evenement.

Grote bijeenkomsten en andere evenementen met veel mensen brengen meestal veel werk met zich mee. De meeste mensen hebben echter niet genoeg tijd of zin om dit werk te doen en huren liever een organisator in. Als je aanleg hebt voor het organiseren van evenementen, is de kans groot dat je snel een goede klantenkring opbouwt die van je diensten gebruik wil maken. Ook het internet is een grote hulp bij het vinden van potentiële klanten.

 

2. Verhuur een of meer kamers

Als je een eigen huis hebt en deze kamers niet zelf gebruikt. U kunt zich die extra slaapkamer voorstellen waar u een “bed and breakfast” zou kunnen hebben. Vooral als u in de buurt van toeristische attracties woont, zijn er vast wel kandidaten die tijdelijk willen huren. Maar als u in de buurt van een hogeschool of universiteit woont, kunt u ook een deel van uw appartement verhuren aan (uitwisselings)studenten.

 

3. Maak het auto-interieur schoon

Als je niet alleen een goed oog voor detail hebt, maar ook een mooi resultaat wilt, kan het schoonmaken van het auto-interieur een goede start zijn voor een aankomend ondernemer. Je hoeft immers geen fortuin uit te geven om het interieur van je auto weer te laten schitteren, en er zijn tegenwoordig genoeg mensen die graag voor de service willen betalen.

 

4. Verzorging van huisdieren.

Veel mensen hebben een absolute hekel aan het baden van hun huisdieren en het verzorgen van hun vacht. Mensen die hun huisdier tegen betaling willen laten verzorgen, kunnen dat dan ook steeds vaker doen. Het zijn vaak hondenliefhebbers die op deze manier extra geld verdienen, en door deze activiteiten zelfs een eigen bedrijf kunnen beginnen.

 

5. Weddingplanner

Als je iemand bent die regelmatig trouwmagazines doorbladert en nadenkt over verschillende huwelijksgerelateerde regelingen, dan zou een weddingplanner de ideale carrière voor jou kunnen zijn. Om een bedrijf in deze branche te beginnen, heb je eerst een aantrekkelijke website of blog nodig. Dit maakt het makkelijker voor potentiële klanten om je te vinden en met je in contact te komen. Natuurlijk kun je als weddingplanner ook op verschillende trouwlocaties en beurzen reclame maken voor je diensten.

 

6. Tuinieren

Mensen met groene vingers zijn populair omdat niet iedereen de tijd of zin heeft om in de tuin te werken. Maar de meeste mensen willen graag dat hun tuin er mooi en verzorgd uitziet. Deze mensen zijn meestal bereid om u te betalen voor het kweken en onderhouden van een groente- of siertuin. Alles wat nodig is voor de job is een liefde en kennis van alles wat groeit en bloeit, en misschien het nodige tuingereedschap.

 

7. Sneeuwruimen

Als u in een gebied woont waar het het grootste deel van het jaar veel sneeuwt, kan het de moeite waard zijn om te investeren in een sneeuwschuiver. Als u klein wilt beginnen, kunt u zeker een sneeuwschuiver of sneeuwblazer gebruiken om tegen betaling opritten en trottoirs van familie, vrienden en buren sneeuwvrij te maken.

 

8. Voer schoonmaakwerkzaamheden uit

Veel mensen hebben gewoon een hekel aan schoonmaken, dus zijn ze bereid om iemand anders te betalen om het te doen. Daarom is het schoonmaken van andermans huizen vaak een goede manier om geld te verdienen. Een ander voordeel van deze baan is over het algemeen dat hij heel afwisselend en flexibel is. Het beste van alles is dat je als schoonmaker je eigen baas bent, wat betekent dat je je eigen uren kunt bepalen (en je klanten beter van dienst kunt zijn).

 

9. Ambachtsman of ambachtsman

Als je twee rechterhanden hebt en dus een echte klusser genoemd mag worden, kan dit de basis zijn voor je eigen bedrijf. U zult verbaasd zijn hoe snel uw klantenkring kan groeien door andere mensen te laten weten dat u gevraagd kunt worden voor allerlei kleine reparaties. Veel mensen hebben immers niet de kennis of tijd om dit soort werk zelf te doen en zijn bereid om jou hiervoor een behoorlijk bedrag te betalen.

 

10. Inrichting

Niet iedereen heeft de gave om een kamer in te richten en te decoreren. Als je dit talent wel hebt, kan het een mooie opstap zijn naar je bedrijf. Veel mensen betalen immers graag als je hun kamer inricht, zoals vaak beschreven in diverse tijdschriften.

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/pagination/23.html

 

https://www.newbusinessmanagement.com/