Thuis winkel
Image default
Energie

De DAT-Nofer is een betrouwbare speler in elektrische boilers

De DAT-Nofer Quality-Pro is een betrouwbare speler in elektrische boilers

Bij het verbouwen van uw huis of bij het kopen van een nieuwbouw huis komen een heleboel dingen kijken. De basis is het belangrijkste.

En onder deze basis verstaan we tegenwoordig ook het verduurzamen van uw huis. Niemand wil te veel betalen voor wat extra luxe of wat meer gemak.

En we willen allemaal een extra centje overhouden aan het einde van de maand. Daarom is er een goedkoop maar zeer betrouwbaar alternatief voor de keuze van een boiler nl; de elektrische boiler. En de DAT-Nofer is een gigantisch goede keuze als het op prijs/kwaliteit aankomt! 

 

De boilers van DAT-Nofer warmen zeer snel op door de gebruikte verwarmings elementen en houden deze warmte ook nog eens super lang vast door het gebruik van het allernieuwste soort isolatieschuim. Dit is een zeer dikke polyurethaan foam welke gebruikt wordt voor de isolatiewand. 

Door dat de boiler zijn warmte lang vast kan houden is de isolatiewaarde hoog en kunt u weer op de energierekening besparen.

De boilers worden gemaakt met de beste materialen. Koud gerold staal van 2mm dik en een geëmailleerde binnenlaag van 220μ, gemaakt bij een temperatuur van 860 graden celcius zorgen voor een erg goede bescherming tegen corrosie.

 

 

De boilers van DAT-Nofer worden in uropa gemaakt en onderscheiden zichzelf door de zeer hoge betrouwbaarheid. De fabriek bestaat inmiddels al meer dan 75 jaar en zijn een A-merk in hun thuisland. Bovendien hebben de boilers hoge energielabels.

De DAT-Nofer Quality-Pro is verkrijgbaar in 50, 80 en 100 liter. Ze zijn allen voorzien van een anode welke er voor zorgt dat de tank kathodisch wordt en corrosie geen kans krijgt. Dit principe wordt ook gebruikt in de scheepvaart.

 

Wilt u meer weten over deze of andere elektrische boiler die goedkoop zijn en ook nog eens energiezuinig, dan zou u even een kijkje kunnen nemen op de website van elektrischeboiler.eu. Zij weten alles over de werking en gebruik van deze boiler.

 

 

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers