Na kraantjeswater filteren heeft u gegarandeerd schoon water

Door voortaan uw kraantjeswater te filteren, drinkt u water dat volledig veilig en schoon is. Het filteren van kraantjeswater zorgt voor een betere gezondheid en bespaart tegelijkertijd kosten. U heeft met een drinkwatersysteem mineraalwater in huis. Hierdoor is het niet meer nodig om mineraalwater inde supermarkt te kopen. Een ander groot voordeel is dat gefilterd kraantjeswater beter is voor uw gezondheid. Het bevat namelijk nog veel onzichtbare schadelijke stoffen. Watermaatschappijen zijn niet in staat om alle schadelijke stoffen uit het drinkwater te filteren. Naast drinkwatersystemen heeft u bij Aqua Claro ook de mogelijkheid om een waterontharder te kopen. Deze ontkalkt het kraantjeswater wat beter is voor uw huishoudelijke apparaten én uw gezondheid.

Kraantjeswater filteren is gemakkelijker dan ooit

Denkt u erover om kraantjeswater te gaan filteren? Hiervoor is het drinkwatersysteem van Aqua Claro een uiterst goede optie. En laat ook op zijn tijd onderhoud aan uw systemen door Aqua Claro verrichten. Door de verschillende drinkwatersystemen die zij aanbieden is er voor elke situatie een oplossing. Met een drinkwatersysteem wordt kraantjeswater gefilterd in een handomdraai. Door het filteren van het kraantjeswater wordt al het onzichtbare vuil dat zich nog in het water bevindt eruit gehaald. Watermaatschappijen kunnen namelijk niet alles uit het water filteren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het kopen van een waterontharder. Deze zorgt ervoor dat al de kalk uit het kraantjeswater wordt gefilterd. Dit maakt uw drankjes lekkerder en is ook nog eens gezonder voor de huid.

Waterontharder kopen voor lekkerder water

Er zijn diverse producten beschikbaar om kraantjeswater te filteren. Een echte aanrader, is het om een waterontharder van Aqua Claro te kopen. Deze waterontharder filtert het kraantjeswater zodat er geen kalk meer in zit. Wat u dan overhoudt heet: zacht water. Dit zachte water is uitermate geschikt om te drinken. Denk hierbij ook aan het maken van koffie en thee. Uw koffie en thee worden hierdoor een stuk lekkerder! U zult door het zachte water ook merken dat u geen aanslag meer heeft op uw kopjes. Niet alleen voor drinken is het kopen van een waterontharder een goed idee, maar ook wanneer u een gevoelige huid heeft is het filteren van kraantjeswater een uitkomst. Zacht water is namelijk beter voor de huid dan hard water.