Al uw schoonmaakwerk in Helmond verzorgd door één partner

Er is heel wat schoonmaakwerk dat moet worden verricht om uw kantoor in Helmond echt goed schoon te houden. Zo moeten de vloeren worden gereinigd, de bureaus worden afgestoft en de ramen gewassen worden. Vergeet ook niet dat de luchtschachten vrij moeten blijven van stof en vuil. Zou het niet handig zijn als u één betrouwbare partner kon inhuren voor al deze werkzaamheden? Bij fideel kunt u een schoonmaakster huren voor het schoonmaakwerk in Eindhoven. Daarnaast kunt u ook uw ramen meteen laten zemen en wordt uw complete pand stof- en vuilvrij gemaakt. Dat noemen wij pas een all-in service!

Alles weer spik en span dankzij professioneel schoonmaakwerk in Helmond

Wat vindt u belangrijk wanneer u een schoonmaakbedrijf gaat inhuren? Dat de schoonmaak netjes gebeurt? Dat uw bedrijfspand in één keer wordt schoongemaakt? Dat de schoonmaakster betrouwbaar is? Dit alles kunt u verwachten wanneer u Fideel inschakelt. Bij dit bedrijf vindt u een ervaring die teruggaat tot 1973, en in die tijd hebben zij alles geleerd wat er te leren valt over het schoonmaken van bedrijfspanden. Een schoonmaakster van Fideel let bij het schoonmaken van uw pand in Eindhoven dan ook op zaken waar een bedrijf met minder ervaring wellicht niet op zou letten. Daarbij kiest u voor een partner die constant op zoek blijft naar nieuwe methoden en technieken om het schoonmaakwerk efficiënter en effectiever te maken. En daar doet u uw voordeel mee!

Schoonmaakwerk én asbestsanering in Helmond en Eindhoven

Weet u wat zo bijzonder is aan Eindhoven en Helmond? Deze steden staan nog vol met gebouwen die vlak na de tweede wereld zijn gebouwd. Al deze gebouwen hebben één ding met elkaar gemeen. In deze oudere panden is vaak asbest verwerkt als isolatiemateriaal. Op zich is dit geen probleem, tenminste, zolang u er niet aankomt. Zodra er panelen of pijpleidingen worden opengemaakt kan asbest vrijkomen en dan heeft u wel te maken met serieuze gezondheidsrisico’s. Met de diensten van een schoonmaakster van Fideel uit Eindhoven kunt u dan ook twee vliegen in een klap slaan. Het schoonmaakwerk wordt voor u in Eindhoven of Helmond tot in de puntjes verzorgd, terwijl tegelijkertijd de nog aanwezige asbest in het pand op professionele wijze wordt verwijderd. Dat is pas service!